Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. Sahibinden'de bu siteye rastladım ancak çok güvenemiyorum. Sahibiyle de görüştüm. Kimisi Penta kimisi başka firmaların garantisi altındaymış. Linklerden öğrenebilirsiniz.
MAT Bilgisayar - Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve GeT ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Google haritalardan bakıldığında öyle bir yer bulunmakta MAT Bilgisayar diye ama ne kadar güvenilir bilemem. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız gidip kontrol edebilirsiniz fiyatları gayet makul.
Arkadaşlar yeni sistem toplayacağım. Sahibinden'de bu siteye rastladım ancak çok güvenemiyorum. Sahibiyle de görüştüm. Kimisi Penta kimisi başka firmaların garantisi altındaymış. Linklerden öğrenebilirsiniz.
MAT Bilgisayar - Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve GeT ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Dükkanları olduğu doğru kendim bizzat gidip alışveriş yapıyorum yeni sistem toplarken 2 3 kere alışveriş yaptım elden ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum donanımhaber üzerinden de sürekli satış yapıyorlar rylai bilmem ne idi nickleri.