İnternette baktım lakin, tanıdık olmayan siteler çıktı. SIM kart tepsisini nerede bulabilirim. Bir de renk seçince fiyat değişiyor. Rengin önemi var mı? Sonuçta tepsi aynı renk farklı.
Forumu arama motoru olarak kullananı da ilk defa gördüm valla hocam, burada konu açana kadar başlıkta yazdığınız gibi google'a "Mate 10 Lite Sim Kart Tepsisi" yazıp aratsaydınız çok rahat bulurdunuz.
Renk konusuna gelecek olursak, telefonun renk seçeneği varsa Huawei renk bütünlüğü bozulmasın diye tepsiyi de telefon rengine uyarlamış olabilir. Sonuç itibariyle telefonun sürekli içinde duracağı için rengin pek öneminin olduğunu düşünmüyorum. Hangisi ucuzsa ondan alınabilir bence.
Düzeltme; İlan görsellerine dikkat etmemiştim. Tepsi kapakla tümleşik olup, kapağının telefonun dış kısmında kalacak olmasından dolayı renk biraz sorun teşkil eder. Örneğin siyah telefona altın renkli tepsi aldığınızda sim kart yuvasının olduğu kısım altın renginde sırıtacaktır.
İnternette baktım lakin, tanıdık olmayan siteler çıktı. SIM kart tepsisini nerede bulabilirim. Bir de renk seçince fiyat değişiyor. Rengin önemi var mı? Sonuçta tepsi aynı renk farklı.
Huawei Uyumlu Mate 10 Lite Sim Kart Tepsisi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Rengin önemi var tabii ki. Gold kasaya gidip siyah tepsi takarsanız çok saçma durur. Rengi neyse onu takın.
Huawei Mate 10 Lite Sim Tepsisi Sim Kart Yuvası Rne-L01 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.