Mate 10 Lite TWRP Yüklemesi sonrası yazılım yok hatası veriyor

KayaJR

Hectopat
Root ile alakalı bilgisi olan biri var mı? Mate 10 Lite cihazıma TWRP yükledikten sonra cihazda yazılım olmadığına dair bir hata alıyorum. Cihazı bilgisayara okutamıyorum, cihazı açtığımda Recovery modda çalışıyor. Elimde SD card ya da OTG mevcut değil. Herhangi bir yolla cihazı çalıştırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu bilgisayar bağladığında yazılımı atabilirsin, TWRP üzerinden atacaksan da önce sıfırlar sonra telefonun içine dosyayı atabilirsin bilgisayar ile.
Cihaz Brick olmuş sanırım.

TWRP dahili MTP ile gelir. TWRP açıkken cihaz ile bilgisayar arasında doğrudan dosya aktarımı yapabilirsiniz. Eğer MTP açık değilse mount kısmından açabilirsiniz. Nadiren de olsa MTP protokolü çalışmayan bir TWRP kullanıyorsanız advanced kısmından ADB sideload metodunu kullanabilirsiniz.

Biraz geç oldu kusura bakmayın, cihazı Fastboot'a alıp multi tool 8 ile stock ROM'u flashladım şu an cihaz iyi durumda çalışıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı