Mate 7 vs Find 7 vs One Plus One

KranosChara

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu saydığım telefonlardan hangisi daha iyi...
Oyun oynuyorum ve şarjının uzun süre gitmesini istiyorum ve kasmalar olmıyacak... (fazla büyük oyunlar oynamıyorum)

Bence Mate 7'i kafandan çıkart. İkisi arasından ise ben ONE PLUS ONE derim. Aşağı yukarı özellikler aynı kamera dışında. Benim seçim sebebimse Cyanogenmod ile gelmesi. Birde kutu , kulaklık ve telefon tasarımı çok hoşuma gitti.

Peki mate 7 yi neden çıkartıyoruz oda iyi bir telefon değil mi hem 8 çekirdek gemde 4100 batarya var... Bide one plus one almak kolaylaştımı yoksa hala davetye ile mi satılıyor...

Kardeşim Mate 7 güzel cep telefonu fakat bana göre Snapdragon' un verdiği güven ve kalite daha ön planda. Bir gün cihazına ROM ROOT atmak istersen sıkıntı yaşamazsın. Hem her şey bataryanın kuvveti değil. Z2 3200 batarya kullanıyor fakat 3100 bataryalı z3 onu geçiyor ve katlıyor. Yazılımda önemli. Cyanogenmod olan ONE PLUS ONE almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı