Zte Axon 7 ya da One Plus 3

Langbeth

Kilopat
Daha fazla  
Zte Axon 7 ya da One Plus 3 almayı düşünüyordum. One Plus 3'ün RAM'i çok daha yüksek olmasına karşın bataryasının ZTE Axon7'den düşük olması günlük şarj konusunda beni şüpheye düşürdüğü için ZTE AXON 7 almaya karar verdim. Ama nerden nasıl alacağımı bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya kapasitesi yüksek olması daha iyi şarj süresi sunucak diye bir durum yok. Axon 7 modeli 2K ekran kullanıyor, One Plus 3 ise 1080P kullanıyor. One Plus 3 batarya olarak daha iyi bir telefon. 2K ile 1080P'nin güç tüketimleri arasında fark var. 2K çok daha fazla enerji harcar ve sisteme de daha fazla yük bindirir. One Plus 3 performans olarakta daha iyi güçlü bir telefon. İki telefonunda donanımları aynı ama ekran çözünürlüğü farkı var. RAM avantajı da var One Plus 3 modelinin. 4 GB RAM'de Android için yeterlidir. Kamera olarak ise kağıt üzerinde Axon 7 daha iyi duruyor ama hangisinin daha iyi olduğunu bilemiyorum. MP değerinin yüksek olması daha iyi fotoğraf çekeceği anlamına gelmiyor. Ön kameralarda iyi telefonlar. İkisi arasından One Plus 3 öneririm.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı