Matebook 14 2023 alınır mı?

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta yazdığım i5-1340p işlemcili Matebook'u almak istiyorum. Şu an 29k fiyatı var sizce alınır mı?

Bende 1340p li model var gayet memnunum pili çok uzun gitmiyor onun dışında harika. Üstüne dokununca çok az menteseden çıtırdama sesi geliyor ama sağlam duruyor takmıyorum. Birkaç casual oyun oynadım fan sesi hiç duyulmuyor gibi. Rutin kullanımda fanlar çoğunlukla dönmüyor sadece yükleme veya çok sekmeli çalışmalarda fanlar dönüyor. Isınma sorunu yok. Ekranı kaliteli dokunmatiği telefon kadar hassas. Yeni matebook 14 daha iyi oled ekran vs var ama 15k daha pahali. Yeni nesil oyun planın yoksa kesinlikle alabilirsin.

Bende 1340pli model var gayet memnunum pili çok uzun gitmiyor onun dışında harika. Üstüne dokununca çok az menteseden çıtırdama sesi geliyor ama sağlam duruyor takmıyorum. Birkaç casual oyun oynadım fan sesi hiç duyulmuyor gibi. Rutin kullanımda fanlar çoğunlukla dönmüyor sadece yükleme veya çok sekmeli çalışmalarda fanlar dönüyor. Isınma sorunu yok. Ekranı kaliteli dokunmatiği telefon kadar hassas. Yeni Matebook 14 daha iyi OLED ekran vs var ama 15k daha pahali. Yeni nesil oyun planın yoksa kesinlikle alabilirsin.

Ekosistemi kullanıyor musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı