Matebook D15 alınır mı?

Bu Casper da bulunan işlemci ile Acer'de bulunan işlemci arasında ki karşışlaştırma.
Bu da ekran kartlarının karşılaştırılması.

Matebook D15 kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki gayet almaya değer bir cihaz.
Malzeme tasarımı gayet güzel. Klavye ve kasa üstünde iz bırakmıyor. Günlük kullanımda gayet de iyi iş görüyor.
Hızlı şarj özelliği ile 0-100 aralığına 1,5 saat gibi bir sürede varılabiliyor. Benim tek beğenmediğim kısmı batarya süresi. Ortalama kullanımda 5-6 saat gidiyor gitmiyor ama bu sıkıntı da hızlı şarj ile kapatılabiliyor. Ben zaten fişe takılı kullanıyorum. Ayrıca Batarya Koruması özelliği ile de batarya sağlığını muhafaza edebiliyorsunuz.
Bellek ve disk kapasiteleri ise düşük ama gündelik kullanımda daha fazlasına ihtiyaç duyulacağını da sanmıyorum.
Sonuç olarak bu bütçede gayet de alınabilir bir cihaz, öneriyorum.

Ya bu laptopu sevmiştim de bunda da bir sıkıntı çıktı.Laptopun başlığında ryzen 7 3700u,512 GB ssd yazıyor.Açıklamada Intel i7 işlemcili yazıyor.Ürun bilgilerinde ryzen 7 3500 ve 128 GB ssd yazıyor.Şaka gibi.Sizce ne yapayım.Direkt bu ürünü boş mu vereyim yoksa satıcıyı arayayım mı?

Başka mağazalardan arayın. Eminim vardır.
@ismail05 bence bir uzmana danışın benim söylediklerimle hareket etmeyin. Ben denemedim bu ürünleri sadece özelliklerine bakarak yorum yapıyorum.

Başka mağazalardan arayın. Eminim vardır.
@ismail05 bence bir uzmana danışın benim söylediklerimle hareket etmeyin. Ben denemedim bu ürünleri sadece özelliklerine bakarak yorum yapıyorum.
Diğer sitelere baktım ama her yerde farklı özellikte var.Epey de bile bulamadım laptopu.Neyse en iyisi yarın satıcıyı arayayım.Yardımınız için teşekkürler

@ismail05 iş odaklı olsa bile ben bu önerdiğiniz ürünler bu kadar saçma paralar harcamam ama kozmetik seven insanlar harcayabilir. Lakin üste 1500 gibi bir para katılarak çok performanslı ve kozmetik bakımından güzel ürünler alınabilir.

Kullanıcıya kalmış ama sabır ve arayışla daha iyileri de alınabilir.

Sanırım 4500 TL civarı bir masaüstü bir de tablet alacağım.Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…