Matebook D15 almak mantıklı mı?

Bütçe
8000

kronos0

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Öğretmen için gayet yeterli bir sistem zaten sormaya gerek yok diye düşünüyorum zira ağır oyun oynanmayacak. Şu anda Teknosa'da 7224 TL. Almışken hem düzgün bir yerden alayım hem adamakıllı bir cihaz olsun diyorum bu fiyat için uygun mudur sizce?

Öğretmen için gayet yeterli bir sistem zaten sormaya gerek yok diye düşünüyorum zira ağır oyun oynanmayacak. Şu anda Teknosa'da 7224 TL. Almışken hem düzgün bir yerden alayım hem adamakıllı bir cihaz olsun diyorum bu fiyat için uygun mudur sizce?

hocam ürün outlet biraz araştırın. Lakin oyun oynamayacaksanız Huawei ve Honor marka laptopları öneririm inanılmaz f/p. Batarya ve kamera, incelik mükemmel ötesi.

Outlet ürün, üstüne Intel işlemcili. AMD olanları daha iyi olur. Ama önerebilirim. Bende D16 var, çok harika cihaz cidden.

Hocam bütçe biraz kısıtlı en son 10k olur ne önerirsiniz link de atarsanız güzel olur.
Hocam ürün outlet biraz araştırın. Lakin oyun oynamayacaksanız Huawei ve Honor marka laptopları öneririm inanılmaz F/P. Batarya ve kamera, incelik mükemmel ötesi.

Ben de öyle düşünüyorum normalde MacBook'da bakacaktım ama fiyatlara bakınca direkt kapattım sekmeyi.

Hocam bütçe biraz kısıtlı en son 10k olur ne önerirsiniz link de atarsanız güzel olur.

Ben de öyle düşünüyorum normalde MacBook'da bakacaktım ama fiyatlara bakınca direkt kapattım sekmeyi.

16 GB RAM modelini kullanıyorum. Açıkçası oldukça memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı