Maykıl Skofiyılld
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar, bugün garip bir sorun ortaya çıktı. Laptopun kendi klavyesini kullanırken hiçbir problem olmuyor ancak USB ile bağladığım Rampage marka harici klavyede ciddi bir tuş sapması yaşıyorum.
Klavyeyi 1 yıldan fazla kullanmadım, en fazla birkaç ay sonra 1 yıl olacak. Daha önce böyle bir problem yaşamamıştım, bir anda ortaya çıktı.
Sorum şu:
Bu durum makro/firmware bozulması gibi yazılımsal bir şey midir, yoksa klavyenin devresi arızalanıp ömrünü mü tamamladı?
Eğer yazılımsal ise FN + ESC gibi bir reset yöntemi veya Rampage yazılımından yapılabilecek bir sıfırlama var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
- Space tuşuna bastığımda ses kısılıyor ve “i” harfi spamlıyor.
- “i” tuşuna bastığımda yine ses kısılıyor ve bu kez space spamlıyor.
- Sağ Shift tuşuna bastığımda rastgele harf basıyormuş gibi davranıyor.
Klavyeyi 1 yıldan fazla kullanmadım, en fazla birkaç ay sonra 1 yıl olacak. Daha önce böyle bir problem yaşamamıştım, bir anda ortaya çıktı.
Sorum şu:
Bu durum makro/firmware bozulması gibi yazılımsal bir şey midir, yoksa klavyenin devresi arızalanıp ömrünü mü tamamladı?
Eğer yazılımsal ise FN + ESC gibi bir reset yöntemi veya Rampage yazılımından yapılabilecek bir sıfırlama var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Son düzenleyen: Moderatör: