Merhaba arkadaşlar, Huawei Matebook D16 i5 8 GB RAM içerikli dizüstü bilgisayarın şu anki sahip olduğu fiyata göre (yazdığım donanımlar ile 16.000TL) piyasada önde geldiğini duydum küçük bir araştırma ile. Ama aynı zamanda Matebook 14s gibi farklı özelliklere sahip bir laptop daha var aynı fiyata. Üniversiteye başlayacağım ve bu sebepten ağır oyunlar oynamam LoL veya strateji tabanlı oyunlar belki. O yüzden herhangi bir program kullanırken Microsoft programları gibi rahat bir şekilde herhangi bir takılma mı dersiniz artık bilmiyorum olmadan kullanabileceğim bir şey istiyorum. Cihazlar hakkında veya başka bir öneriniz var ise çok fazla kafa karıştırmadan öneri veya tecrübelerinizi (bahsettiğim cihazları deneyimleyenlerden) sunarsanız çok ama çok mutlu olurum. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Ve 8 GB ramlisi alınmaz gibi söylemler almıştım ama bilemiyorum çünkü o zaman 16.000TL'den 19.000TL'ye çıkıyor.
Ve 8 GB ramlisi alınmaz gibi söylemler almıştım ama bilemiyorum çünkü o zaman 16.000TL'den 19.000TL'ye çıkıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: