Matebook D16 format sonrası Windows 11 güncellemesine ulaşılamıyor

mert_ozcan_1988

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Huawei Matebook D16 kullanıcısıyım. Cihazım ilk aldığımda Windows 10 yüklü şekilde geldi. Daha sonra resmi bir şekilde gelen güncelleme ile bilgisayarımı Windows 11'e yükselttim ve uzun süre bu şekilde kullandım.

Cuma günü biraz can sıkıntısından, biraz da vakit geçsin düşüncesiyle cihazı tamamen resetleyim yeni bir kurulum yapmak istedim. Bu konularda fazla bilgili olmadığım için Google'dan bakarak devam ettim. F10 tuşuna peş peşe bastığım zaman gelen ekrandan "recovery" seçeneği ile işlemlere devam edip, hiçbir şey yedeklemeden tamamen sıfır bir kurulum ile işlemleri sorunsuz bitirdim.
Bu adımlardan sonra bilgisayar Windows 10 yüklü şekilde sıfırlanmış oldu.

Şimdi cuma gününden bu yana Windows 11 güncellemesine hiçbir şekilde erişemiyorum. Windows Update kısmında Windows 10 ile ilgili bir sürü güncelleme çıktı hepsini yaptım fakat Windows 11 ortalıkta yok. Update kısmına girdiğim zaman sürekli Windows 11 için hazır olun bilgisi çıkıyor ve donanım gereksinimlerini denetleyin ibaresi çıkıyor. Daha sonra aktardığı kısımda cihazınız W11 için uyumludur tebrikler tarzı bir şey çıkıyor.

Bu süreçte yanlış yaptığım şeyler nelerdir? Windows 11'e çok alıştığım için kullanmaya devam etmek istiyorum, nasıl yapabilirim bu güncellemeyi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı