Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D16 laptop daha dün aldım Windows güncellemesi vardı yeninden başlatınca takılı kaldı ne yapmalıyım? "Güncelleme devam ediyor lütfen bilgisayarı açık tutun %0" Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D16 laptop daha dün aldım Windows güncellemesi vardı yeninden başlatınca takılı kaldı ne yapmalıyım? "Güncelleme devam ediyor lütfen bilgisayarı açık tutun %0"
Çözüm Emoloji 6 Eylül 2024 Çözüldü kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım daha sonrasında tekrar tuşa basıp açtım hızlıca güncelleme bitti ve sorun çözüldü. Teşekkürler.
Çözüldü kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım daha sonrasında tekrar tuşa basıp açtım hızlıca güncelleme bitti ve sorun çözüldü. Teşekkürler.
uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 6 Eylül 2024 #2 Emoloji dedi: Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D16 laptop daha dün aldım Windows güncellemesi vardı yeninden başlatınca takılı kaldı ne yapmalıyım? "Güncelleme devam ediyor lütfen bilgisayarı açık tutun %0" Genişletmek için tıkla... Ne zamandır devam ediyor? Tahminen kaç dk oldu yani. Artı 0 Eksi
Emoloji dedi: Merhaba arkadaşlar Huawei Matebook D16 laptop daha dün aldım Windows güncellemesi vardı yeninden başlatınca takılı kaldı ne yapmalıyım? "Güncelleme devam ediyor lütfen bilgisayarı açık tutun %0" Genişletmek için tıkla... Ne zamandır devam ediyor? Tahminen kaç dk oldu yani.
KS KS Emoloji Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 206 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Eylül 2024 #3 Çözüldü kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım daha sonrasında tekrar tuşa basıp açtım hızlıca güncelleme bitti ve sorun çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü kapatma tuşuna basılı tutarak kapattım daha sonrasında tekrar tuşa basıp açtım hızlıca güncelleme bitti ve sorun çözüldü. Teşekkürler.