Matematiğe nasıl çalışılmalı?

enzooo

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar aktif matematik işlem yeteneği kısmını bitirdim. 4 işlem, rasyonel sayılar, ondalıklı sayılar, harfli ifadeler denklem çözme bunlarda sıkıntım yok. Ben direkt acil mat ilacı ve 345'e geçmek istiyorum. Aktifle birlikte götürmek istiyorum. Bu uygun mu sizce yoksa aktifi bitirip de mi bunlara gecmeliyim?

Önce o temel kitabını tam bitirmen lazım. O kitap bitmeden TYT’ye geçme. Sonrasında Acil’e geçersin. Hatta sana önerim Karekök 0 al çöz. Yeni nesile alıştırır seni. Sonrasında 345’e geçersin. Karekök ve Acil İlacı beraber götürebilirsin. Dediğim gibi temelini sağlam at önce.

Önce o temel kitabını tam bitirmen lazım. O kitap bitmeden TYT'ye geçme. Sonrasında Acil'e geçersin. Hatta sana önerim karekök 0 al çöz. Yeni nesile alıştırır seni. Sonrasında 345'e geçersin. Karekök ve acil ilacı beraber götürebilirsin. Dediğim gibi temelini sağlam at önce.

Hocam benim de tüm temel konular bitti ama güzel bir soru bankası lazım (birazcık rasyonel sayılarda sıkıntım var o kadar) bitirdiğim kitaplar aktif matematik ve bıyıklı matematik temel kamp kitabı (ant. Matematik daha bitirmedim arada çözüyorum) acil ya da karekök iyi midir?

Hocam benim de tüm temel konular bitti ama güzel bir soru bankası lazım (birazcık rasyonel sayılarda sıkıntım var o kadar) bitirdiğim kitaplar aktif matematik ve bıyıklı matematik temel kamp kitabı (ant. Matematik daha bitirmedim arada çözüyorum) acil ya da karekök iyi midir?
Karekök Sıfır almanı öneririm. Acil İlaçta alabilirsin. İkisini beraber kullanabilirsin. Çok iyi olur. Yeni nesile alıştır kendini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı