TYT matematiğe nasıl çalışılmalı?

Sene başı 7 8 matematik netiyle matematiğin güler yüzünden konu izlemeye başlamıştım. Kaynak olarak kırtasiyedeki abinin gazıyla da orijinal TYT matematik almıştım. Kaynak zordu ama konuyu izleyip peşine sorusunu çözdüğüm için çok zorlanmıyordum. 3 farklı test tipi var. Sarı renk mavi renk ve pembe renk. Sarılar kolay maviler orta pembeler zor seviye. Sana tavsiyem orijinal al konuları bitir peşinden sarı ve mavi testleri çöz. Tüm konuları bitirince tekrar amaçlı en baştan pembe testleri bitir. Bunları yapman gayet yeterli olur şahsen TYT matematikte kaynak bitirmekten ziyade deneme çözmek daha önemli.

Sene başı 7 8 matematik netiyle matematiğin güler yüzünden konu izlemeye başlamıştım. Kaynak olarak kırtasiyedeki abinin gazıyla da orijinal TYT matematik almıştım. Kaynak zordu ama konuyu izleyip peşine sorusunu çözdüğüm için çok zorlanmıyordum. 3 farklı test tipi var. Sarı renk mavi renk ve pembe renk. Sarılar kolay maviler orta pembeler zor seviye. Sana tavsiyem orijinal al konuları bitir peşinden sarı ve mavi testleri çöz. Tüm konuları bitirince tekrar amaçlı en baştan pembe testleri bitir. Bunları yapman gayet yeterli olur şahsen TYT matematikte kaynak bitirmekten ziyade deneme çözmek daha önemli.

Orijinal çok zor diyorlar o yüzden onu sona bırakmayı düşünüyordum aslında. 345 alıp konu+soru yapsam nasıl olur bu yaz?

345 soru bankası alıp konu için Matematiğin Güler Yüzü dinleyebilirsin.
Soru çözümünde Eyüp B. ve çoğu kişinin bilmediği Soner Akıncı ve Aranıp Bulunamayan Matematik Soruları kanallarına göz at.
Deneme çözümü yap, onlar için de direkt 345 ve 3D çöz geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal çok zor diyorlar o yüzden onu sona bırakmayı düşünüyordum aslında. 345 alıp konu+soru yapsam nasıl olur bu yaz?
Orijinal öneririm sadece sarı testler bile seni bayağı alır taşır. 345 orijinale göre kolay kalır. Tyt matematik de 1 soru bankası soruları çözebilmek adına yeterli. O yüzden orijinal al gerekirse yapamadığın zorlandığın konularda çap fasiküllerini alırsın.

O zaman 345 + orijinal alıp konuları 2 kitapdan bitireyim bu yaz nasıl fikir? Peki konu tekrarı falan nasıl yapmalıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı