Matematiği hiç yapamamak

Almanya'da almandan fazla Türk var her türlü gidersin oraya. Benim de dayım Almanya'da seninki bulmazsa biz buluruz sana sıkıntı etme.

Çok sağ olun hocam

Benim Almanya da dayım olsa, düşünmeden giderdim.

Şimdi aklıma şu takıldı Türkiye'de çalışssam bu araçlarla alakalı işlerde buradan Master yapsam Almanya'da bunu devam ettirebilir miyim?

Çok sağ olun hocam

Şimdi aklıma şu takıldı Türkiye'de çalışssam bu araçlarla alakalı işlerde buradan Master yapsam Almanya'da bunu devam ettirebilir miyim?
Yahu ne uğraşıyorsunuz. Git Almanya'ya hayatını yaşa. Orada illa iş bulursun.

Yahu ne uğraşıyorsunuz. Git Almanya'ya hayatını yaşa. Orada illa iş bulursun.

Hayırlısı diyelim neyse hepinize teşekkür ederim sağ olun hayırlı akşamlar hayatınızda başarılar Allah'a emanetsiniz.

Matematik dersi bir zincirin halkaları gibidir konular sürekli birbirine bağlı zincir koparsa toparlamwn çok zor olur.

Matematik dersi bir zincirin halkaları gibidir konular sürekli birbirine bağlı zincir koparsa toparlamwn çok zor olur.

O yüzden baştan başla.

Bir şekilde yurtdışına gidip orada çalışabilirseniz veya okuyabilirseniz kendinizi kurtarırsınız. Gidemezsiniz ve Türkiye'de eğitime devam ederseniz Matematiğe önem vermeniz şart. Matematiğin katsayısı çok fazla, sözeli çözerim matematiği bırakırım demekle maalesef olmuyor.
8I atlat lisede kolay matematik.
İroni yaptığınızı varsayıyorum. Bütün ortaokul matematiğini toplasanız Lisedeki "Fonksiyonlar" konusunun zorluğunu geçemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…