Matematiği sona bırakmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
YKS denemelerinde son sıralarda yer aldığım için bayağı bir moralim bozuk. Netlerim çok düşük. Eşit ağırlığım. Önümüzdeki 50 gün falan full sözel derslere çalışıp netlerimi yükseltsem sonra 130 gün kala TYT-AYT matematiğe başlasam mantıklı olur mu? Matematikte (özellikle TYT) saatlerce çalışsam da net yükselmiyor onun yerine sözel bir derse çalışırsam netler hızlıca artar. Bundan dolayı 50 günde falan sözel kısmın konularını bitirip sonra onlardan test ve branş denemelerine geçip konu olarak full matematik ve arada fen çalışmayı düşündüm. Mantıklı olur mu?

YKS denemelerinde son sıralarda yer aldığım için bayağı bir moralim bozuk. Netlerim çok düşük. Eşit ağırlığım. Önümüzdeki 50 gün falan full sözel derslere çalışıp netlerimi yükseltsem sonra 130 gün kala TYT-AYT matematiğe başlasam mantıklı olur mu? Matematikte (özellikle TYT) saatlerce çalışsam da net yükselmiyor onun yerine sözel bir derse çalışırsam netler hızlıca artar. Bundan dolayı 50 günde falan sözel kısmın konularını bitirip sonra onlardan test ve branş denemelerine geçip konu olarak full matematik ve arada fen çalışmayı düşündüm. Mantıklı olur mu?
Sınav gününe kadar bitirebildiğiniz sürece ne zaman çalışırsanız çalışın.

Sözeli 2 ayda bitirirsin ama matematiği çözümleri soru tiplerini görmek için uzun süre lazım bu yüzden tam tersini yap eşit ağırlık 100k iyi bir sıralama 300k eşit ağırlık hedefimi şu an 100 150k çektim 0 matematiğimi 15 nete kadar çıkardım ki eşit ağırlık 100KDA matematik net ortalaması 10 15 arası. Netlerim yükselmiyor olmuyor deme çalış bir şekilde olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı