Kaganiane Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 451 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2014 #11 Bence Anafen Multi Kitap veya Konu anlatım kaynak kitabı alabilirsin hem şimdi hemde daha sonrası için işine yarar.
Bence Anafen Multi Kitap veya Konu anlatım kaynak kitabı alabilirsin hem şimdi hemde daha sonrası için işine yarar.
Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 19 Ekim 2014 #12 Silinen üye dedi: Kümeler 2 haftada da biter, 8 ders gayet yeterli. Son sınıfta dershanede 2 saat yeterli oluyor, gerçi o önceden bildiğimiz için. Ama kümeler baya dandik konudur korkacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben neden kümelerden bir şey anlamadım ya Sınav yapsa 20 alırım o derece. Denklemlerde iyiyimdir ama.
Silinen üye dedi: Kümeler 2 haftada da biter, 8 ders gayet yeterli. Son sınıfta dershanede 2 saat yeterli oluyor, gerçi o önceden bildiğimiz için. Ama kümeler baya dandik konudur korkacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben neden kümelerden bir şey anlamadım ya Sınav yapsa 20 alırım o derece. Denklemlerde iyiyimdir ama.
S Soner Gül Ziyaretçi 19 Ekim 2014 #13 Cynara dedi: Ben neden kümelerden bir şey anlamadım ya Sınav yapsa 20 alırım o derece. Denklemlerde iyiyimdir ama. Genişletmek için tıkla... Soru çözdükçe alışırsın.
Cynara dedi: Ben neden kümelerden bir şey anlamadım ya Sınav yapsa 20 alırım o derece. Denklemlerde iyiyimdir ama. Genişletmek için tıkla... Soru çözdükçe alışırsın.