Matematik çok kolay bir ders

Dostum seni kimse sabote etmiyor. Ortaokulda gördüğün matematiğin bir hiç olduğunu anlatmaya çalışıyor. Bir çok kolay diyorsun bir herkes yapamaz mükemmel diyorsun. Matematiği madem çok kolay buluyorsun onu bırakıp diksiyon çalış çünkü ben ciddi bir problem görüyorum.

Dünyadan habersiz 2 3 kişi gelmiş çalışmadan yapmak veya yetenekten bahsediyor. Dünya üzerinde hiçbir kimse çalışmadan ekmek yiyemez.

Yok estağfurullah, öyle bir niyetim yok. Sen samimi ve güzel bir dille yanıt verdin bende öyle yapıyorum. Yanlış bir şey söylediysem affola.
Hocam günde kaç saat çalıştınız matematik için?
3 saate yakın hocam. Başka sorunuz varsa belirtin hepsini cevaplayayım.

Detaylıca yazar mısın? Yok bende 10.sınıfım fonksiyonlardan öncesini hatırlamıyorum bile. O konunun mantığını kavrasan bile 30 farklı soru tipi var. Bunları hangi kaynak veya kanaldan çalıştınız.

Sorun matematiğin zor olması değil sorun kimse de çalışacak azim (siz anladınız) olmaması. Gayret olmadan da maalesef olmuyor.

Kendim bizzat yaşadım ve zorluğunu gördüm. Çalıştım ve başardım. Başkaları da yapabilsin diye konu açıp yazdım ama bunu başaramayan veya ön yargılı arkadaşlar sabote etmeye devam ediyor
Çaban boşa işte. Dersleri biraz umursayan biri zaten çalışır. Umursamayan kimse çalışmaz.

"Ben matematik yapamıyorum, o yüzden matematik çalışmayacağım." diyen kişi zaten baştan kaybetmiştir.

Çalışma süreci çok kolay sanıyorsun galiba. Ta 10. sınıfta temel atabilmek için zar zor antrenmanlarla matematik ile karekök 0'ı bitirmiştim. Sırf sayısal alana girebilmek içindi bu da.

Hayır ben kolay demedim sen kime göre neye göre matematik kolay demiştin bende cevap verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…