Bir felsefe hocasından farklı bir matematik yorumu:
Temel matematiği herkes mi yapıyor? Biraz abartılı oldu bence. Türkiye TYT ortalaması rezalet seviyelerde.
Temel matematiği herkes mi yapıyor? Biraz abartılı oldu bence. Türkiye TYT ortalaması rezalet seviyelerde.
Geometri bilmeye gerek yok bunun için.Henüz geometri görmedim? Temel matematikten kastım.
A = 0?
Temel matematiği herkes yapıyor.
A'nın tam bir değeri yok. a∈R & 0<a<90
İşte ben de tam bu yüzden kızdım. Gördüğün ne ki yorum yapıyorsun? İnsanlara "Aklı yok fikri var." diyor ise tepkiyi de hakediyordur. Ha umarım aynı başarısını hatta daha iyisini YKS'de gösterir.Kızmayın hocam, adamın gördüğü en karışık denklem ikinci dereceden denklemlerdir.
Difransiyel denkemleri gördükten sonra arkadaş moderasyon ekibine konuyu sildirmek için talepte bulunacaktır.
10. sınıfım. Benim matematiğim hep kötüydü. Bu seneye kadar.Yanlış anlamadıysam şu anda 9. sınıftasınız ve 9. sınıfın 1. döneminde bulunan matematik gayet basit biraz daha karışık konularda hafiften "böyle sorunun ben ta" diye geçirmeye başlarsınız.
Matematikten 26 almış biri olarak söylemekteyim bunu ve sırf matematik sınavına çalışmak için günlerimi harcadım sonuç nedir 26 memnun muyum evet, matematiği bir daha görmek istiyorsam benim de...
9'a kadar matematiği seven biri olarak da konuşuyorum.
Bir de LGS'de feni fullemiştim, fizik kimya biyolojim iyi olsa ne yazar ki matematik kötü olduktan sonra.
Güzel espriKızmayın hocam, adamın gördüğü en karışık denklem ikinci dereceden denklemlerdir.
Difransiyel denkemleri gördükten sonra arkadaş moderasyon ekibine konuyu sildirmek için talepte bulunacaktır.
Yaptığın "Temel matematiği herkes yapar." cümlesine ithafendi o.İşte ben de tam bu yüzden kızdım. Gördüğün ne ki yorum yapıyorsun? İnsanlara "Aklı yok fikri var." diyor ise tepkiyi de hakediyordur. Ha umarım aynı başarısını hatta daha iyisini YKS'de gösterir.
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle. Diğer bazıları gibi linç etmek yerine dostça ve samimi bir dille kırmadan fikrinizi beyan ettiniz. Öncelikle haklısınız biraz yetenek lazım sonuçta analitik düşünme bu fakat öyle üst düzey ultra mega zor bir şey değil bu. Herkes zekasını geliştirebilir bunu samimi olarak söylüyorum bizzat ben yaşadım. Teşekkür ederim tekrardanŞu yeni nesil sorular olmasa size katılabilirdim fakat biz TEOG nesli olarak 1-2 yıl öncesine kadar pek bunlardan haberdar değildik diye düşünüyorum, sanıyorum o sebeptendir ki ben bayağı zorlanıyorum. Bir de türev ve integral gibi zaten anlaması zor konularla birleşince iyice darlıyor insanı. TYT'nin de zorlu olmasının bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum; pratik ve teorik bilgiyi aynı anda kullanmayı gerektiren, gerçek hayata uygulamalı, paragraf sorusundan hallice, okuyup anlaması ayrı çözümlemesi ayrı dert olan matematik soruları. Tabii bu faktörlere karşı yine de kolay gelen varsa helal olsun, yolu açık olsunBu arada çalışma konusundaki hevesinizi takdir ediyorum, umarım bu şekilde devam edersiniz.
Attığı şey denklem zaten, a a'yı götürüyor. Ben ekstra bir bilgi var zannedip geometri görmedim dedim o kadar.A'nın tam bir değeri yok. a∈R & 0<a<90
Bu soruda böyle yapılır mı arkadaşlar?
Yaptığın "temel matematiği herkes yapar." cümlesine ithafendi o.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.