Matematik dersinde konuyu anlayıp soru çözememek

Hocam bence sorun işlem becerinde. Uğraşıyorum diyorsun ve yapamıyorsan temelden kaynaklı. Konuyu anlıyorsun ama kalem çeviremiyorsun. Kısaca matematiğe ilk adım kampı gibi bir şeye bak bende senin dediğini yaşadım 11. sınıfda sende düzeltirsin emin ol başarırsın.
Hocam mezunum ben 2.mezuna kalmak üzereyim. Harbi canım çok sıkılıyor uğraşıp matematik yapamayınca. Cidden çok uğraşıyorum olmuyor.

Halledersin hocam sıkma canını ben 4,5 netlerden 30 yapan gördüm.

Hocam bence sorun işlem becerinde. Uğraşıyorum diyorsun ve yapamıyorsan temelden kaynaklı. Konuyu anlıyorsun ama kalem çeviremiyorsun. Kısaca matematiğe ilk adım kampı gibi bir şeye bak bende senin dediğini yaşadım 11. sınıfda sende düzeltirsin emin ol başarırsın.

Bir tık YouTube ve Instagram'daki motivasyon videoları gibi oldu ama. :)
Hocam biraz daha taktik verir misiniz matematik için? 0'dan başlamayı düşünüyorum.

Dediğim gibi bir 0 adım kampına bakman şart gibi duruyor Rm bu konuda güzel. AYT geçeceksen eğer Eyüpb güzel anlatan bir hoca matematikte ondan konu anlatımı yapabilirsin.

Ama işte önce temel işlem bilgisi.

Hocam tek yapanlarda var yapamayanlar da. O konu bir tık size kalmış yetmediğini hissederseniz özel ders alabilirsiniz.

Dediğim gibi bir 0 adım kampına bakman şart gibi duruyor Rm bu konuda güzel. AYT geçeceksen eğer Eyüpb güzel anlatan bir hoca matematikte ondan konu anlatımı yapabilirsin.

Ama işte önce temel işlem bilgisi.
Hangi kamp veya kitaba bakayım?

Hocam ben rehber matematiğin matematiğe ilk adım kampına bakmıştım size de önerim o.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı