Matematik hocası 600 soru ödev verdi

Sadece matematik dersi için 1.30 saat ayırdığını düşünürsek diğer ödevlerle beraber bu süre 4 saate kadar çıkabilir. Sizce az mı?

Hayır, az değil. Ama diğer hocalar kolay kolay böyle ödev vermezler, verilirse de yapılmaz biter.

Tatilde ders çalışmazsa evet, unutacak. Ayrıca tatilde çözmeyen okulda da çözmez.

Öyle günde 5 soru çözeyim iyi bie yer kazanayım diye bir şey yok. Kendinizi kandırmayın.
Nereden biliyorsun arkadaşın bütün yıl boyunca ders çalışmadığını. Ki çalışmasa bile adı üstünde tatil günde 30 soru matematik çözse 30 soru edebiyat 30 soru kimya derken zaman kalmıyor.

11.sınıfta ben 4000 soru hedefliyorum. Hocam siz kaça gidiyorsunuz? 600 soru hiç bir şey yaparsınız ne olacak. 5 gün günde 4 saat çalışın biter kalanda da dinlenirsiniz. Ama bence kapasiteniz daha fazladır. Emin olun dahasını da yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.

Bunda bir şey yok? Günde 30 soru bile çözemeyecekseniz neden okuyorsunuz?

Tatilde ders çalışmazsa evet, unutacak. Ayrıca tatilde çözmeyen okulda da çözmez.

Öyle günde 5 soru çözeyim iyi bie yer kazanayım diye bir şey yok. Kendinizi kandırmayın.

İsterse hiç soru çözmez çocuğa soru çözmüyorsan niye okuyorsun zaten düzgün üniversite kazanamayacaksın demişsin.
Hiç ders çalışmayıp son yıl sadece TYT çalışsa bile 2 yıllık bir bölüm tutturabilir.
Ayrıca liseyi bitirip KPSS'ye de hazırlanabilir.

11.sınıfta ben 4000 soru hedefliyorum. Hocam siz kaça gidiyorsunuz? 600 soru hiç bir şey yaparsınız ne olacak. 5 gün günde 4 saat çalışın biter kalanda da dinlenirsiniz. Ama bence kapasiteniz daha fazladır. Emin olun dahasını da yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.
9. sınıfım yeni başladım liseye.

Sizce normal mi? Yarıyıl tatiline kadar 600 soru çözün dedi bize kontrol edecekmiş, soru falan soracakmış. Sizce fazla değil mi? 20 gün sonra zaten geri okullar açılacak, o güne kadar yetişir mi?
Pek bir soru değil ben sınav senemde haftalık 1.500-2000 rahat çözüyordum.
Yapılmayacak bir şey değil.

Adam konu açmış kimi çöz diyor ısrar ediyor , o ona laf ediyor. Adama doğru düzgün bir tavsiye veren yok. Kral @485936 test kitabını yanına bir yere al. 15-20 tane çöz. Canın sıkıldığında biraz da öyle çözsen. Zaten günlük 30-40 olur. Daha fazlası da olur. Her canın sıkıldığın da çöz. Tatil bitimine daha çok var zaten. Hem hoca da hepsine bakmaz. Kolay gelsin. Yapmak istemiyorsan kendini zorlarma. Ama yaparsan hem konuyu anlarsın hem de iyi not alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı