Pardon? Neyine iyi bir üniversite kazanmayacakmışım? Kimsiniz de siz böyle söylüyorsunuz?Bunda bir şey yok? Günde 30 soru bile çözemeyecekseniz neden okuyorsunuz?
Pardon? Neyine iyi bir üniversite kazanmayacakmışım? Kimsiniz de siz böyle söylüyorsunuz?Bunda bir şey yok? Günde 30 soru bile çözemeyecekseniz neden okuyorsunuz?
Sadece matematik dersi için 1.30 saat ayırdığını düşünürsek diğer ödevlerle beraber bu süre 4 saate kadar çıkabilir. Sizce az mı?
Nereden biliyorsun arkadaşın bütün yıl boyunca ders çalışmadığını. Ki çalışmasa bile adı üstünde tatil günde 30 soru matematik çözse 30 soru edebiyat 30 soru kimya derken zaman kalmıyor.Tatilde ders çalışmazsa evet, unutacak. Ayrıca tatilde çözmeyen okulda da çözmez.
Öyle günde 5 soru çözeyim iyi bie yer kazanayım diye bir şey yok. Kendinizi kandırmayın.
Bunda bir şey yok? Günde 30 soru bile çözemeyecekseniz neden okuyorsunuz?
Tatilde ders çalışmazsa evet, unutacak. Ayrıca tatilde çözmeyen okulda da çözmez.
Öyle günde 5 soru çözeyim iyi bie yer kazanayım diye bir şey yok. Kendinizi kandırmayın.
9. sınıfım yeni başladım liseye.11.sınıfta ben 4000 soru hedefliyorum. Hocam siz kaça gidiyorsunuz? 600 soru hiç bir şey yaparsınız ne olacak. 5 gün günde 4 saat çalışın biter kalanda da dinlenirsiniz. Ama bence kapasiteniz daha fazladır. Emin olun dahasını da yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Pek bir soru değil ben sınav senemde haftalık 1.500-2000 rahat çözüyordum.Sizce normal mi? Yarıyıl tatiline kadar 600 soru çözün dedi bize kontrol edecekmiş, soru falan soracakmış. Sizce fazla değil mi? 20 gün sonra zaten geri okullar açılacak, o güne kadar yetişir mi?
Anladım ne yalan söyleyeyim ben 9.sınıfta soru çözmedim doğru düzgün. Ama 600 soru da halledilir sıkıntı olmaz.9. sınıfım yeni başladım liseye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.