Matematik kitabı tavsiyesi

Sosyal Şapka

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim ve matematiğe ilgim var. Önerebileceğiniz kitap var mı? Üniveristeye falan hazırlanmak için değil, kendim öğrenmek istiyorum. Bir de ünlü matematikçilerin kitapları var ise önerebilir misiniz? Önereceğiniz kitaplar İngilizce olursa da sorun olmaz ancak Türkiye'de satılması önemli. İnternetten alacağım. Bir de kitabın basit cebir vesaire değil de daha ileri seviye olmasını istiyorum. Teşekkürler.

Matematik bilginden şüpheliyim. O yüzden eğlence amaçlı okunabilecek şu kitapları öneriyorum.
İlla ağır istiyorum diyorsan Öklid'in Elementler veya Newton'ın adını yazmakla cebelleşmeyeceğim meşhur kitabını okuyabilirsin. İkisinin de İngilizce halleri telif haksız vardır internette.

Merhaba. 10. sınıf öğrencisiyim ve matematiğe ilgim var. Önerebileceğiniz kitap var mı? Üniveristeye falan hazırlanmak için değil, kendim öğrenmek istiyorum. Bir de ünlü matematikçilerin kitapları var ise önerebilir misiniz? Önereceğiniz kitaplar İngilizce olursa da sorun olmaz ancak Türkiye'de satılması önemli. İnternetten alacağım. Bir de kitabın basit cebir vesaire değil de daha ileri seviye olmasını istiyorum. Teşekkürler.

Duf ve 3D. Başlangıç seviyesindeki zor sorular bu iki yayında mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı