Matematik konu eksiği

yufusgokce07x

Centipat
Daha fazla  
11.sınıfım matematik dışında tüm derslerde bir şekilde hallediyorum fakat matematik için ne doğru düzgün güncel bir YouTube kanalı ne doğru düzgün bir konu anlatımı bulabildim ne yapabilirim konular gittikçe birikmeye başladı şu an parabol'deyiz ve trigonometride bile az çok eksiğim var bir an önce halletmem lazım lütfen düzenli ders çalış gibi öğütler vermeyin farkındayım olanların ama geçti artık düzeltmeye bakmalıyız yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada çalışma düzenim yok şu an 2 saat falan maksimum oturabiliyorum derse okul olarak nitelikli bir okuldayım %4 ile girmiştim 2-3 sene önce yapabileceğimi biliyorum fakat bu konuda bir şey yapamamak sinirlerimi bozuyor.

Bende 11.sınıfım ama dostum 2 saat oturmayla olacak iş değil sen onu günlük en az 5-6 saate çıkarmaya çalış. Şenol Hoca ve Rehber Matematik gayet iyi anlatıyor onlara bakabilirsin.Birde acilen haftalık ya da aylık plan oluşturmaya çalış yoksa çok karışır.Güven bana pişman olmazsın.

Bende 11.sınıfım ama dostum 2 saat oturmayla olacak iş değil sen onu günlük en az 5-6 saate çıkarmaya çalış. Şenol Hoca ve Rehber Matematik gayet iyi anlatıyor onlara bakabilirsin. Bir de acilen haftalık ya da aylık plan oluşturmaya çalış yoksa çok karışır. Güven bana pişman olmazsın.

5-6 saat şu an bayağı zor yani. Senin programın nasıl atabilir misin?

Ara tatildeyiz. Bunu değerlendirebilirsin. Günde 3 saat çalışıyorsan 6 saat çalış. Eksik konularına vakit ayır. Temel sıkıntın varsa git fonksiyonlardan başla. Fonksiyonları bilmeden 11. sınıf konularını da çok yapamazsın. Şahsen ben yapamamıştım çok. Özellikle parabol fonksiyon bilgisi istiyor.

Son düzenleme:
5-6 saat şu an bayağı zor yani. Senin programın nasıl atabilir misin?

Benim programım sana ağır gelebilir ya da uyuşmayabilir. Ondan dolayı YouTube da onun için kanallar var. Onların aynısını yap demiyorum ama onları kendine göre düzenleyebilirsin. Benim esinlendiğim kanal Murat Can Kocakulak oldu. Senin ki başka kanal olabilir çünkü sen matematiği hiç anlamazsın 5 saat bir konuya çalışırsın ben o konuyu 30 dakika çalışırım sorularını çözmeye başlarım. Herkeste kapasite farklı ondan dolayı programını kendin ayarla ama şöyle de yapma. Ben bugün hedefime ulaştım yaklaşık 4 saat çalışarak şimdi dinleneyim. Böyle yapma derece istiyorsan o geriye kalan 2 saat olur 3 saat olur hiç fark etmez onları da doldur. Benim tavsiyelerim bu kadar program konusunda kimse sana göre program hazırlayamaz örneğin benim okulumda böyle bir işe girişti ama 1 kere bile onların programını kullanmadım. Özetle kimseden program isteme her insanın kapasitesi farklı programını kendine göre şekillendir.

Ara tatildeyiz. Bunu değerlendirebilirsin. Günde 3 saat çalışıyorsan 6 saat çalış. Eksik konularına vakit ayır. Temel sıkıntın varsa git fonksiyonlardan başla. Fonksiyonları bilmeden 11. sınıf konularını da çok yapamazsın. Şahsen ben yapamamıştım çok. Özellikle parabol fonksiyon bilgisi istiyor.

Fonksiyon bilgim var geçen senelerden fakat bu sene uzaktan eğitim sürecince uzak kaldım derslerden falan o yüzden sıkıntı dikkate alacağım tavsiye için teşekkürler.

Benim programım sana ağır gelebilir ya da uyuşmayabilir. Ondan dolayı YouTube da onun için kanallar var. Onların aynısını yap demiyorum ama onları kendine göre düzenleyebilirsin. Benim esinlendiğim kanal Murat Can Kocakulak oldu. Senin ki başka kanal olabilir çünkü sen matematiği hiç anlamazsın 5 saat bir konuya çalışırsın ben o konuyu 30 dakika çalışırım sorularını çözmeye başlarım. Herkeste kapasite farklı ondan dolayı programını kendin ayarla ama şöyle de yapma. Ben bugün hedefime ulaştım yaklaşık 4 saat çalışarak şimdi dinleneyim. Böyle yapma derece istiyorsan o geriye kalan 2 saat olur 3 saat olur hiç fark etmez onları da doldur. Benim tavsiyelerim bu kadar program konusunda kimse sana göre program hazırlayamaz örneğin benim okulumda böyle bir işe girişti ama 1 kere bile onların programını kullanmadım. Özetle kimseden program isteme her insanın kapasitesi farklı programını kendine göre şekillendir.

Anladım birazcık araştırayım ben teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı