Matematik nasıl öğrenilir?

Hocam benim de matematiğim iyi değil, bir ara çarpma işlemi öğrenmiştim onu da unuttum tamamen. Yani yanlış anlaşılmasın da matematik neden önemli? işiniz gereği bir önemi mi var?

Hocam benim de matematiğim iyi değil, bir ara çarpma işlemi öğrenmiştim onu da unuttum tamamen. Yani yanlış anlaşılmasın da matematik neden önemli? İşiniz gereği bir önemi mi var?

Hocam üniversite sınavı kazanmak için önemli YKS için.

Hocam en azından boş durmamışsınız, çalışmışsınız. Nerede çalıştınız? Bir ustalık alanınız falan var mı iyi kötü?

Bu arada @Hxrea arkadaşımızın da dediği gibi dil öğrenmeye çalışın. Her zaman için bir avantaj olur.

Ustalık gerektirmeyen amelelik tarzı işlerde hocam kendimi çok kötü hissediyorum sürekli hayatım bitmiş gibi hissediyorum ne yapacağım hakikatten kendime çok üzülüyorum dönmeyecek bir noktaya gelmiş hayatım belli yani.

Hocam para toplamışsınızdır. En azından özel ders alma imkanınız var mı?

Meslek kurslarına vs katılıp vasıflı işçi olun vasıfsız olarak ömrünüz çürür sağda solda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…