Matematik nasıl öğrenilir?

Yok efendim temelim zır cahilim inanmıyorsunuz farkındayım ama durumumum çok kötü örneğin: Problemi önümde anlattılar çözdüler, ardından bir başka versiyonunu önüme koydular ne yapacağımı nasıl yol çizeceğimi bilmiyorum problemlerde unutuyorum yapamıyorum karıştırıyorum.

Evet, toplama çıkarma bilmiyorum komşudan alma verme olayları vardı büyük sayıları toplayıp çıkaramam şu an sorsan.
Hocam benim de matematiğim iyi değil, bir ara çarpma işlemi öğrenmiştim onu da unuttum tamamen. Yani yanlış anlaşılmasın da matematik neden önemli? işiniz gereği bir önemi mi var?

Çalışıyorum 18'den beri sigortalı olarak durumumuz kötü ama, dershane işin babam kredi çeker bir şey yapar öderiz keşke daha önceden düşünseydim zaman hep boşa geçti çalıştım yine çalışacağım ama en azından elimde diploma iş olurdu hukuk-mühendislik-doktorluk kutsal 3'lüden biri olsa yeter.
Hocam en azından boş durmamışsınız, çalışmışsınız. Nerede çalıştınız? Bir ustalık alanınız falan var mı iyi kötü?

Bu arada @Hxrea arkadaşımızın da dediği gibi dil öğrenmeye çalışın. Her zaman için bir avantaj olur.

Hocam en azından boş durmamışsınız, çalışmışsınız. Nerede çalıştınız? Bir ustalık alanınız falan var mı iyi kötü?

Bu arada @Hxrea arkadaşımızın da dediği gibi dil öğrenmeye çalışın. Her zaman için bir avantaj olur.

Ustalık gerektirmeyen amelelik tarzı işlerde hocam kendimi çok kötü hissediyorum sürekli hayatım bitmiş gibi hissediyorum ne yapacağım hakikatten kendime çok üzülüyorum dönmeyecek bir noktaya gelmiş hayatım belli yani.

Ustalık gerektirmeyen amelelik tarzı işlerde hocam kendimi çok kötü hissediyorum sürekli hayatım bitmiş gibi hissediyorum ne yapacağım hakikatten kendime çok üzülüyorum dönmeyecek bir noktaya gelmiş hayatım belli yani.
Hocam para toplamışsınızdır. En azından özel ders alma imkanınız var mı?

Meslek kurslarına vs katılıp vasıflı işçi olun vasıfsız olarak ömrünüz çürür sağda solda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı