Matematik nasıl yapılabilir?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Liseye gidiyorum, matematik dışında bütün derslerim 65 üstü fakat matematiğe de çalışmayı denememe rağmen 20 aldım. Hiçbir şekilde anlamıyorum konuları anlatım videosu izliyorum adam bilmediğim şeyler söylüyor en başta. Temelimi nasıl sağlamlaştırabilirim nasıl ilerleyebilirim?

Liseye gidiyorum, matematik dışında bütün derslerim 65 üstü fakat matematiğe de çalışmayı denememe rağmen 20 aldım. Hiçbir şekilde anlamıyorum konuları anlatım videosu izliyorum adam bilmediğim şeyler söylüyor en başta. Temelimi nasıl sağlamlaştırabilirim nasıl ilerleyebilirim?
Rehber matematik 0'dan kampı var o kampı bitirerek temelini sağlamlaştırabilirsin.

Aritmetik, cebir I ve cebir II gibi konularda temele ihtiyacınız var. Matematikte her şeyin üzerine ekleyerek gidiyorsunuz. İntegral dersine girip 50 saat de geçirseniz size tuhaf gelecektir. Bu sebeple de temel ders anlatımlarını YouTube ve Khan Academy üzerinden dinleyebilirsiniz ve bunlar için uygun kitaplar alabilirsiniz. Soru çözünce anlamadığınız yerleri not edip de daha sonra videolara bakabilirsiniz.

Ortaokuldan itibaren aldığınız dersler lise müfredatının temelini oluşturuyor. Kaçıncı sınıfsınız ve hangi konularda sorun yaşıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı