Matematik nasıl yapılır?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Ya gerçekten çok ruhumu sıkmaya başladı bu durum. Mehmet Bilge Yıldız'dan başladım, rasyonele kadar geldim. Sonra uğraştım uğraştım, yapamadım. Şimdi Mert Hoca'ya Intromat kitabıyla serisine başladım. Normalde hocanın problem çözümünü çok iyi anlattığını düşünüyorum. Temeli izleyerek almıştım. O bilinmeyenli sayılar, yani harflilere geldiğimde bile olmuyor; kafama girmiyor. Ne yaparsam yapayım, ben ne yapacağım? Bu sene ilk 100.000'e girmem lazım. 6 ayım var, temeli oluşturamamışım. Matematiğim ölü durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usta bende lise 3deyim de bu matematik çözebilenlerin ruh hastası ve ayrıcalıklı insan olduklarını düşünmeye başladım şimdiden TYT 8 neti geçmiyor AYT kafam almıyor.

Ya gerçekten çok ruhumu sıkmaya başladı bu durum. Mehmet Bilge Yıldız'dan başladım, rasyonele kadar geldim. Sonra uğraştım uğraştım, yapamadım. Şimdi Mert Hoca'ya Intromat kitabıyla serisine başladım. Normalde hocanın problem çözümünü çok iyi anlattığını düşünüyorum. Temeli izleyerek almıştım. O bilinmeyenli sayılar, yani harflilere geldiğimde bile olmuyor; kafama girmiyor. Ne yaparsam yapayım, ben ne yapacağım? Bu sene ilk 100.000'e girmem lazım. 6 ayım var, temeli oluşturamamışım. Matematiğim ölü durumda.
Hocam öncelikle bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başlaman gerekiyor bu arada unutma o kamp çok ağır yani uzun süre alacak eğer fazla zamanım yok derseniz Şenol hoca ile 345 start matematik soru bankasını alabilirsiniz fakat ben selim hocadan yanayım yani bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başlayın böylelike temeliniz olmuş olur.

Hocam öncelikle bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başlaman gerekiyor bu arada unutma o kamp çok ağır yani uzun süre alacak eğer fazla zamanım yok derseniz şenol hoca ile 345 start matematik soru bankasını alabilirsiniz fakat ben selim hocadan yanayım yani bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başlayın böylelike temeliniz olmuş olur.

Bıyıklı matematiğin anlatımı pek benlik değil onu da düşündüm problemleri falan anlayabiliyorum ancak işlem soruları aşır9 zor geliyor mert hocanın anlatımını çok sevdim ama dediğim gibi işlemleri anlamıyorum o kadar karışık ki.

Usta bende lise 3deyim de bu matematik çözebilenlerin ruh hastası ve ayrıcalıklı insan olduklarını düşünmeye başladım şimdiden TYT 8 neti geçmiyor AYT kafam almıyor.

Keşke 8 net yapabilsem bende oda yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı