Matematik olmadan TYT yapılır mı?

Arkadaşlar merhaba matematik anlamda gerçekten oldukca cok kötüyüm ve matematik olmadan 50-60 net yapmak istiyorum. Sizce olur mu tavsiyeleriniz var mı?
Türkçe 30
Sosyal 15
Fen 10
Bunlar çalışarak yapılabilir. Hatta çalışarak yapacağın sadece fen 10 net olur. Bilgi olmadan sosyal 15 hiç yorum sorusu kaçırmazsan yapılır, Türkçe 30 için ise sağlam paragraf çözmen lazım. Bunlar 55 net getirir çok yormadan. 5 Nette zaten TYT matematikte 9. sınıf öğrencisinin yapabileceği sorulardan toplarsın etti 60.

Yaparsın. Tatili iyi değerlendirmeye bak sen. Tarihin iyi değil miydi zaten eklemene pek gerek yok gibi. İlla bir sosyal dersi koyacaksan cografya koy.
tamamdır hocam teşekkür ederim iyi ki varsınız netlerim iyi yönde ilerlerse size cok teşekkür edebilirim

hocam suan matematiğide ekledigim bir program yaptım cumadan itibaren başlıcam istersen sanada söylemek isterim

-Her güne 15 soru paragraf koydum
-Her güne temel matematik ve türkce kampı koydum
ve Sosyal ve fen karışık ders programı ekledim

Zor değil hocam Türkçede de bilgi olmadan cümlede anlam, sözcükte anlam ve paragraf çözerek 30 net yapabilirsin dil bilgisi hiç yapmasan bile. Sen tabi ki dil bilgisi, noktalama falan da çalış 1-2 net oradan da kopar. Sosyal için kaynak alma deneme al deneme çöz. Paragraf çözmen dolaylı yoldan sosyale de yansıyacaktır. Fen için sıkı çalışmalısın, 10 net civarı fen az gözükse de çalışmadan yapılamaz. Matematikte şuan bile 3-4 net yaparsınız aşırı kolay sayısal mantık soruları çıkıyor. Hiç konu çalışmayıp sadece problem çözseniz bile 7-8 netlere gelirsiniz belki daha fazla. Her dersin konularına çalışarak 50-60 net arası yapmak cidden yapılabilir bir hedef düzenli çalışın yeter.

teşekkür ederim hocam hocam siz mezuna mı kaldınız yoksa okuyor musunuz?

Mezuna kalabilirsen 5 aylık değil 1 sene + 5 aylık süreç için çalış.

Hocam dünde yorum yapmıştım tyt 60 a çıkmak isteyen zaten 1 aylık çalışmayla bile çıkabilir zor birşey değil matematik mevzusuda aynı şekil 5 tane zaten toplama çıkarma sıralama ve benzeri geliyor üslü köklü birazda toplama bilsen grafik falan okuma var yüzde bunlar hepsi basit otomatikmen 15 olur 345 çöz anlayarak 20 ulaşırsın matematikte bence konu açma daha direk başla sınav bittimi sevinen sen ol

Bölümün ne? 50 60 netle nereye gitmeyi düşünüyorsun?
hocam cezai infaza girmek istiyorum

önerebileceğin paragraf kitabı var mı hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…