Matematik olmadan TYT yapılır mı?

Vallahi hocam yaz boyu TYT matematik çalıştım senenin başında AYT çalışmaya başladım şu anda AYT çalışmaya devam ediyorum ama saat bazında sorarsanız okul olmayan zamanlarda ortalama 3 saat matematik okul varken de 1 saat matematik çalışıyorum.
hmm anladım hocam yeni başlayacak birisi olarak sizce nasıl bir program ayarlayayim

Hmm anladım hocam yeni başlayacak birisi olarak sizce nasıl bir program ayarlayayim.

Diğer derslerinin yanında matematikten 1.5 ay temel at kalan sürede bir hocanın TYT playlistini izle(fazla zaman ayırabilirsen önerim bıyıklı matematik) bu kampı izleyip çalışma hacmine göre 345 TYT matematik veya deneme çözerek ilerle. Zaten gerçekten emek verirsen hazirana doğru 15 netleri geçersin.

Diğer derslerinin yanında matematikten 1.5 ay temel at kalan sürede bir hocanın TYT playlistini izle(fazla zaman ayırabilirsen önerim bıyıklı matematik) bu kampı izleyip çalışma hacmine göre 345 TYT matematik veya deneme çözerek ilerle. Zaten gerçekten emek verirsen hazirana doğru 15 netleri geçersin.
tamamdır hocam teşekkür ederim size tek sorum var ben ders programına ilk önce temel kampı ile başlayacağım temel kampının yanı sıra bir ders ekleyeyim mi? yoksa sadece temeli mi bitireyim

hmm anladım hocam yeni başlayacak birisi olarak sizce nasıl bir program ayarlayayim
Günde kaç konu bitireceğin biraz da sana bağlı. Temelim çok zayıf diyorsun hızlı geçmek yerine sindirerek gidebilirsin. Tek dersle de yetinme tabii ki bir yandan da fizik kimyaya başla matematiğin yaninda. Şimdi hedefin 60 netse zaten çok kolay yaparsın ama daha yükseği hedefle derim. 5 aya yakın var. Matematik temelini atar belli bir seviyeye gelirsin. Sosyal için din tarih okeyse sıkıntı değil, felsefe çok uzun değil. Coğrafyadan haritalar ekleyebilirsin programına.

Günde kaç konu bitireceğin biraz da sana bağlı. Temelim çok zayıf diyorsun hızlı geçmek yerine sindirerek gidebilirsin. Tek dersle de yetinme tabii ki bir yandan da fizik kimyaya başla matematiğin yaninda. Şimdi hedefin 60 netse zaten çok kolay yaparsın ama daha yükseği hedefle derim. 5 aya yakın var. Matematik temelini atar belli bir seviyeye gelirsin. Sosyal için din tarih okeyse sıkıntı değil, felsefe çok uzun değil. Coğrafyadan haritalar ekleyebilirsin programına.
Hocam temel matematik ve Türkçe'ye başlasam olur mu?

teşekkürler hocam temel matematik ekledim yanına türkce ve tarih ekledim umarım yetişir hocam sizce yetiştirebilir miyim temel matematik ile yapabilir miyim
Yaparsın. Tatili iyi değerlendirmeye bak sen. Tarihin iyi değil miydi zaten eklemene pek gerek yok gibi. İlla bir sosyal dersi koyacaksan cografya koy.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı