Rüyalarımda dedem söyledi hocam. Bu genel bir bilgi.
Bu genel bir bilgi değil bizim turkoların yüzde şöyle böyle demeleri hocam siz bilirsiniz genel de böyle bir bilgi yok.
Bir de objektif olun
Bende çalışmayanlardandım ancak sıkı çalışmanın da büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.
Herkes kendi fikrini yazabilir. Bence çokta uzatmaya gerek yok gibiBu genel bir bilgi değil bizim turkoların yüzde şöyle böyle demeleri hocam siz bilirsiniz genel de böyle bir bilgi yok.
Aslında Einstein'in notları her zaman iyiymişEvet kafası basmak diye bir şey yok bence, çünkü ona bakarsan Einstein'in da bebekken aklı fiziğe ermiyordu ancak büyüyünce öğrendi, ilgi duydu, zekasını geliştirdi ve başardı.
Hocam şöyle düşünün, sizce zihinsel bir engelle doğan ve hızlı düşünemeyen biri yıllarca çalışsa bile einstein gibi olabilir mi?Bu genel bir bilgi değil bizim turkoların yüzde şöyle böyle demeleri hocam siz bilirsiniz genel de böyle bir bilgi yok.
Hocam şöyle düşünün, sizce zihinsel bir engelle doğan ve hızlı düşünemeyen biri yıllarca çalışsa bile Einstein gibi olabilir mi?
İşte o yüzden 25% sıkı çalışma. hiçbir şekilde anlamıyorsan senin zekan zayıf demektir ve ne kadar çalışsanda aradaki farkı kapatman aşırı zordur.Olamaz tabii ama burada tartışılan aklı yerinde olan bir bireyin matematiği anlaması. Ama benim aklım yerinde olmasına rağmen anlamıyorum. Ders çalışmak herkese göre değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.