Matematik sınavına çok çalışıp 30 almak

Size bir taktik vereceğim. İyi dinleyin. Sınava son gün ne kadar da çok çalışsanız 30 40 puan ekler en fazla. Üstüne yapacağınız stres artar siz beni dinleyin. Matematik derslerini kaçırmayın ve derslerden önce o günkü konuya çalışın zaten okul sınavları o kadar da zor olmuyor fen lisesinde değilseniz. Bu şekilde 70 80 puan cepte son günde genel tekrar yaparsınız 90 100 alırsınız.

Lisedeysen çok takma kafaya ben zamanında 19 almıştım sonradan duzeltmistim olur öyle iniş çıkışlar.

Hocam ben de 35 aldım, o yüzden sakın üzülmeyin eğer üstün zekalı biri değilseniz.

Bende matematikten 100-90 arası alıyordum. Daha sonra hocamız size bir daha beleş 100 vermem dedi sonra sınavı daha zor yaptı. Bende şakasına söylüyordur diye düşündüm sonra yeterli çalışmadım ve 83 aldım.

Aga ben 12. Sınıfım 1. Dönem 14- 5 Di 2. Dönem ilk yazılı 23 boşver her şey not değil

Arkadaşlar Arapça çalışıyordum. Kendime "küçük bir çalışma kağıdı" hazırladım. Sınava bir girdik en zorlu hoca. Benim bir taraflarım yetmedi kopyaya bakmaya. O 3 saatlik çalışmayla 73 aldım kolaydı

Ben de hep düşük not alırdım. Türkiye'de bilmiyorum amma Azerbaycan'da okullarda 1-5 arası not oluyor. Ben hep 1 alırdım. Ne kadar çalışırsma çalışayım olmuyordu, 1-i geçemiyordum. 7 ay universite için günde 18 saat çalıştım yine de 1-i geçemiyordum. Ama şimdi her şey çok farklı ve iyi ki de en düşük not aldığım için üzülüb kendimi geliştirmekden vaz geçmedim. Yani dostum, not boş şey. Önemli olan rahat kafayla o soruları cavablamağın ve kendini geliştirmeyin. Azerbaycan'da artık hiçbir işveren diplomaya ve not ortalamasına bakmıyor bile. Kendini ne kadar geliştirmeğone bakıyorlar. Türkiye çok şeyde Azerbaycan'dan önde olduöu için sizde de öyle olacağını umuyorum.

Yalnız kopya çekmek de kolay iş değil küçümsemeyin.

Ben matematik sınavda çalışmadan 60 aldımı hatırlıyom

Dostum "Sonuş 30." ise bence sende başka sıkıntılar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…