Matematik Sınavından 30 Almak

Ebeveynler her zaman anlayışlı olmuyor maalesef. Canını sıktığına değmez, zamanında lisede her notu yüksek olan sınıf arkadaşlarım 2-3 kere YGS'de barajı geçemedi. Ben nispeten orta şekerli notlarımla Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birine girdim. Birkaç düşük not senin gidişatını etkileyemez, iş yine sende biter.

Doğru söylürsunda ben 50'nin altında not getirmemiştim bu sefer bocalamasaydım iyiydi.

02 aldım o da isimden. Boş kağıt verdim. Yapamıyorum matematik. Lise 3 TM öğrencisiyim ama olmuyor işte. Kafa almıyor. Keşke yapabilseydim. zaten 8. sınıftan beri 10 alıyorum. Yine iyi almışsın.
Hocam sizlede aynı kaderi paylaşıyoruz

Matematik bir günde öğrenilebilecek birşey değil. Tıpkı yürümek, konuşmak gibi yıllar ve süreklilik isteyen bir branş. Çok çalışıp 30 alıyorsanız ve hoca da olimpiyat sorusu sormuyorsa sıkıntı büyük demektir. Kendinize karşı dürüst olun. Geçmişe dönük eksiklerinizi tespit edip hızlı bir şekilde gidermeye çalışın.

2. sınavdan düşük alırsam bana kız ama 2.den düşük almayacağım de sorun bitti ama 2. için çok çalış ki sana güvensinler ve 2.den yüksek alıp sınıfta kalmazsın ben 7. sınıfım ve bu gün bunu söyleyeceğim düzelir morali inş yoksa beni lafla taciz ederler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı