T TEFOOOOO Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #1 Elektronik haberleşme okuyorum ve mühendislik matematiği ve mat2 sınavım var ikisi de Online. Soruları yaptırabileceğim en iyi yapay zekalar veya uygulamalar neler var?
Elektronik haberleşme okuyorum ve mühendislik matematiği ve mat2 sınavım var ikisi de Online. Soruları yaptırabileceğim en iyi yapay zekalar veya uygulamalar neler var?
C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 23 Nisan 2023 #11 HalfGlaze dedi: Yargılama, cevapla. Hocam ChatGPT öneririm. Genişletmek için tıkla... Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Artı 0 Eksi
HalfGlaze dedi: Yargılama, cevapla. Hocam ChatGPT öneririm. Genişletmek için tıkla... Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın.
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 23 Nisan 2023 #12 cirkinordekyavrusu dedi: Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Genişletmek için tıkla... Konu onaylandıysa bir şey yapamayız hocam. Artı 0 Eksi
cirkinordekyavrusu dedi: Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Genişletmek için tıkla... Konu onaylandıysa bir şey yapamayız hocam.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.857 Makaleler 8 Çözümler 255 Yer İstanbul 23 Nisan 2023 #13 cirkinordekyavrusu dedi: Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Genişletmek için tıkla... Konu sahibine ders çalışın desek sizce çalışacak mı? Artı 0 Eksi
cirkinordekyavrusu dedi: Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Genişletmek için tıkla... Konu sahibine ders çalışın desek sizce çalışacak mı?
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 23 Nisan 2023 #14 cirkinordekyavrusu dedi: Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Genişletmek için tıkla... Kar maskesi nereden bulunur? Giyim mağazalarında bulunur mu? İnternetten sipariş vermek istemiyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
cirkinordekyavrusu dedi: Bi adam dükkanı soyacağım silah nerden bulabilirim dese yargılamayıp cevap mı vereceksin? Suçluya yardım ve yataklık yapmayı bırakın. Genişletmek için tıkla... Kar maskesi nereden bulunur? Giyim mağazalarında bulunur mu? İnternetten sipariş vermek istemiyorum. www.technopat.net
E Engynew Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #15 Vay be herkes bu konuşarda daha önce deneyimi olduğu için cevap vermiş sanırım. Çok ilginç. Online eğitimin eğitim falan olmadığını gösteren güzel bir örnek olmuş. Artı 0 Eksi
Vay be herkes bu konuşarda daha önce deneyimi olduğu için cevap vermiş sanırım. Çok ilginç. Online eğitimin eğitim falan olmadığını gösteren güzel bir örnek olmuş.