AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 10 Ocak 2022 #11 @NotLikeThis Bu kadar uzatmaya gerek yok. Benim yaptığım çözüme bakarsan daha kısa gereksiz yere kare açılımı yapmışsın.
@NotLikeThis Bu kadar uzatmaya gerek yok. Benim yaptığım çözüme bakarsan daha kısa gereksiz yere kare açılımı yapmışsın.
G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 10 Ocak 2022 #12 NotLikeThis dedi: @Gdjer372 Temiz kafa ile çözümü yaptım. Eki Görüntüle 1266352 Genişletmek için tıkla... Böyle çok güzel olmuş. AGEVRX dedi: @NotLikeThis Bu kadar uzatmaya gerek yok. Benim yaptığım çözüme bakarsan daha kısa gereksiz yere kare açılımı yapmışsın. Genişletmek için tıkla... Max min problemi olarak düşünmüş arkadaş. Sizin çözümünüz oldukça pratik ama akıl etmesi zor.
NotLikeThis dedi: @Gdjer372 Temiz kafa ile çözümü yaptım. Eki Görüntüle 1266352 Genişletmek için tıkla... Böyle çok güzel olmuş. AGEVRX dedi: @NotLikeThis Bu kadar uzatmaya gerek yok. Benim yaptığım çözüme bakarsan daha kısa gereksiz yere kare açılımı yapmışsın. Genişletmek için tıkla... Max min problemi olarak düşünmüş arkadaş. Sizin çözümünüz oldukça pratik ama akıl etmesi zor.