Matematik temeli atarken çok zorlanıyorum

Açıkçası kendim de bilmiyorum hangisi benim icin daha iyi olur vesare diye YKS'ye hazırlanmaya başladım bu sene hayatımda kitap açmadım açmadığım için her şeyim sıfır ilk matematikten başladım sadece TYT'ye gireceğim öyle bende bilmiyorum yani ilk çalıştıgım ders matematik oldu şu an.
Bende senin gibiyim 11.sınıfta ilk defa soru çözmeye başladım ondan önce video izleyeyim dedim yaklaşık 1-2 ay video izledim ama hiç yararı olmadı bende konu anlatımlı kitaba döndüm takıldığım soruları okulda matematik hocama soruyorum direkt tüm konuyu bitirip sorulara geçmek yerine konu başlığı konu başlığı ilerlemek bana göre daha kolay bir konu başlığı bitiyor onun hakkında sorular çözüyorum sonra o konu içerisinde farklı bir başlığa geçiyorum en sonunda da genel testleri çözüp konuyu bitiriyorum. Soru çözmeden sadece videoyu izlemek hiç bir işe yaramıyor bazı konularda soruları çözmeye başlayınca konuyu anlıyorum mesela.

Hocam bir de MEBI adında bakanlığın sitesi var burada konu anlatımı, örnek sorular, çıkmış sorular gibi her ders için var diye biliyorum ufak bir göz atmıştım kaynak almadan buradan da bakınabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı