Matematik yapamıyorum

veysel000

Hectopat
12.sınıfım sınava gireceğim 270 gün sonra. Hedefim derece yapmak falan değil, matematik yapmak. Sadece matematik çalışıyorum konu dinliyorum hocalar ile çözebiliyorum soruları ama test kitabını açınca soru kalıpları çok değişiyor ve kalem oynatamıyorum. Biyolojim çok iyi denemelerde 1 soru bile kaçırmıyorum yani çalışmamın sonucunu alıyorum, matematik öyle değil hırslıyım matematiğe karşı zevk alıyorum çözünce ama olmuyor yarın karekök 0 alacağım sizin bir öneriniz var mı?

12.sınıfım sınava gireceğim 270 gün sonra. Hedefim derece yapmak falan değil, matematik yapmak. Sadece matematik çalışıyorum konu dinliyorum hocalar ile çözebiliyorum soruları ama test kitabını açınca soru kalıpları çok değişiyor ve kalem oynatamıyorum. Biyolojim çok iyi denemelerde 1 soru bile kaçırmıyorum yani çalışmamın sonucunu alıyorum, matematik öyle değil hırslıyım matematiğe karşı zevk alıyorum çözünce ama olmuyor yarın karekök 0 alacağım sizin bir öneriniz var mı?

Sene başında 40 net yapıyordum sene sonu 95 net yaptım. TYT mat deneme çöze çöze halloluyor AYT mata iyi çalış AYT yüklen hep. TYT kendi kendine artıyor hiç sallama TYT netlerini sadece çalış.

Sene başında 40 net yapıyordum sene sonu 95 net yaptım. TYT mat deneme çöze çöze halloluyor AYT mata iyi çalış AYT yüklen hep. TYT kendi kendine artıyor hiç sallama TYT netlerini sadece çalış.
AYT biraz konu dinlemeyle oluyor gibi hissediyorum ama TYT'de hiçbir ilerleme yok umarım senin dediğin gibi olur.

Hocalar ile çözebilme sebebin hoca kendi mantığına göre çözüyor ve dinlediğin için de sende o mantıktan çözebiliyorsun. Video anlatım dinlemeden önce hocadan önce kendin yapmaya çalış. Sonrasında da hocanın nasıl çözdüğüne bak. Oyun videosu izlemiyorsun sonuçta ve Matematik için hangi kaynak kitabı çözüyorsun?

Hocalar ile çözebilme sebebin hoca kendi mantığına göre çözüyor ve dinlediğin için de sende o mantıktan çözebiliyorsun. Video anlatım dinlemeden önce hocadan önce kendin yapmaya çalış. Sonrasında da hocanın nasıl çözdüğüne bak. Oyun videosu izlemiyorsun sonuçta ve matematik için hangi kaynak kitabı çözüyorsun?
AYT için testokul, TYT supara var şu an.

@veysel000 Supara orta ve zor arası kaynak diye biliyorum. Onu bir kenara koy, TYT için Sonuç Yayınevinin TYT Matematik fasikülünü al ve onu çözmeye başla. Aradaki farkı hissedeceksin :)

AYT mat için 3D, apotemi ikilisi yeterlidir. Fizik için 3D, 345 iyidir. Biyoloji için palme iyiydi diye hatırlıyorum emin değilim. Kimya içinse aydın çok sağlam çok zor bir yayındır. Bilgi sarmal orta seviyedir.
Şu an matematik ve biyoloji dışında hiçbir dersle uğraşmıyacağım, başlarsam bu kitapları almaya özen gösteririm.

@veysel000 Supara orta ve zor arası kaynak diye biliyorum. Onu bir kenara koy, TYT için Sonuç Yayınevinin TYT Matematik fasikülünü al ve onu çözmeye başla. Aradaki farkı hissedeceksin :)
Karekök 0 almam daha mantıklı değil mi?

O biraz zorlayıcı olabilir de yapabilirim diyorsan al, neden olmasın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı