shqarks
Hectopat
Daha fazla
başarabildin miGeometride çalışıyordum aslında ama birlikte götürmek yorunca bıraktım. Yapamadığım şey değil. Birkaç aya kalmadan başlamayı düşünüyorum zaten. Coğrafyayı hallederim seviyorum. Feni de çalışsam hallederim ama fen çalışmayı sevmiyorum. Biyolojiyi gayet severim. Fizikten nefret ederim. Çalışsam yaparım ama istemiyorum bir nevi. Kimya da orta. İstesem sayısalda yaparım gibi geliyor bana ama ne o dersleri ne de mesleklerini sevmiyorum. Her ne kadar en mantıklısı ve en iyi getirisi olan meslekler orada olsa da sevemiyorum. Sevdiğim bir mesleği yapmak istiyorum. Hakimlik diye düşünüyorum. Zaten şu an elimde olmayan imkanlardan dolayı sayısaldayım. Okullar açıldıktan bir ay sonra duruma göre okulu ve bölümü değiştirmeyi planlıyorum. Sanırım bu konu hakkında konu açmıştım bakmak isterseniz oradan da yardımcı olabilirsiniz.
Tarih için notları da isterseniz atabilirsiniz. Çok işime yarar. Sevgilinizle olan duruma da üzüldüm. Umarım düzelir. Kötü şeyleri motivasyon kaynağına çevirebilmek harika olur.