Matematik yapamıyorum

Geometride çalışıyordum aslında ama birlikte götürmek yorunca bıraktım. Yapamadığım şey değil. Birkaç aya kalmadan başlamayı düşünüyorum zaten. Coğrafyayı hallederim seviyorum. Feni de çalışsam hallederim ama fen çalışmayı sevmiyorum. Biyolojiyi gayet severim. Fizikten nefret ederim. Çalışsam yaparım ama istemiyorum bir nevi. Kimya da orta. İstesem sayısalda yaparım gibi geliyor bana ama ne o dersleri ne de mesleklerini sevmiyorum. Her ne kadar en mantıklısı ve en iyi getirisi olan meslekler orada olsa da sevemiyorum. Sevdiğim bir mesleği yapmak istiyorum. Hakimlik diye düşünüyorum. Zaten şu an elimde olmayan imkanlardan dolayı sayısaldayım. Okullar açıldıktan bir ay sonra duruma göre okulu ve bölümü değiştirmeyi planlıyorum. Sanırım bu konu hakkında konu açmıştım bakmak isterseniz oradan da yardımcı olabilirsiniz.

Tarih için notları da isterseniz atabilirsiniz. Çok işime yarar. Sevgilinizle olan duruma da üzüldüm. Umarım düzelir. Kötü şeyleri motivasyon kaynağına çevirebilmek harika olur.
başarabildin mi

başarabildin mi

Suan basit TYT denemelerinde 24 net gordum max. Ama dedigim gibi basit denemelerdi. Daha OSYM dengi denemelerde ise en fazla 15 net gorebiliyorum. Daha fazlasi olmuyor. Sinavdan sonra sorulara bakltigimda cozebiliyorum ancak sinav aninda aklima gelmiyor ayni cozumler. Cozmesi zor bir sikinti.

Eyup B'den ilk 12 konu + problemler konusunu izledim. Ayni zamanda neredeyse iki tane soru bankasi bitirdim bazi konulari haric. Suanda ise geometri calisiyorum, problemler cozuyorum ve sik sik denemeler cozuyorum. Denemelerden sonra ise yapamadigim sorunun konusuyla ilgili soru cozum videolari izliyorum. Umarim TYT'de en azindan 20 yapabilirim.

Yapmam gereken netler

Matematik 20
Turkce 35
Sosyal 15-20
Fen 10
Suan yapabildigim netler

Matematik 10-15
Turkce 30
Sosyal 15-20
Fen 5

Matematik ve YDT disinda hicbir derse oturup da adam akilli calismadim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı