Travis_Bickle
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
- Meslek
- Öğrenci
Rehber matematik YouTube kanalının TYT kampına katılayım dedim. Yahu arkadaş video 50 dakika. İzliyorum tamam anlıyorum. Hatta bugün sayı problemleri konusunu izledim. Sorular ders dinlenmeden bile yapılacak sorulardı. Tamam dedim bitince kitaba geçtim. Rehber matematiğin bu kamp için çıkardığı kitap. Gönder gelsin kısmı yani videodaki sorulara en benzeyen ve en kolay sorularda 6 sorudan 3 doğru 3 boşum var. Diğer kısım soru avcısı modu. Orada da 5 sorudan 5'ini de boş bıraktım. En zor kısım olan ÖSYM sorar kısmına geçmedim bile. Tüm bu 11 soru benim 40+40 olmak üzere toplam 80 dakikamı aldı.
Neden böyle oluyor? Önceki konularda da 6 sorudan iki doğru bir yanlış üç boş yapıyordum genellikle. Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum ki. 11. sınıfa geçtim. Ne yapmalıyım? Aynı anda TYT Türkçe kampı da yapıyorum. Hoca (Rüştü hoca) konu namına hiçbir şey anlatmıyor. Soruları da gayet basit çözüyorum ama saçma sapan yanlışlar çıkıyor. Hayır bakıyorum benim cevabım daha mantıklı geliyor.
Hedefim ilk yılda devlet üniversitesi hukuk kazanmak. Ders çalışabilmek için saat 4.30'da kalkıyorum ve sonuç bu. Aşırı derecede zaman kaybı yaşadığım için sinirleniyorum.
Ne önerirsiniz? Vaktim var mı? Hedefim yazın TYT Türkçe ve matematiği bitirip rahat etmekti ama zaman kaybetmekten başka bir şey yapamadım. Başka hocalara geçeyim mi? Mert hoca vesaire. Geçersem kaldığım yerden mi devam edeyim yoksa baştan mı başlayayım? En son yaptığım denemede köklü sayılara kadar vardı konular ve 30 soruyu 60 dk da çözdüm. 17 doğru 4 yanlışım var.
Neden böyle oluyor? Önceki konularda da 6 sorudan iki doğru bir yanlış üç boş yapıyordum genellikle. Nerede yanlış yapıyorum anlamıyorum ki. 11. sınıfa geçtim. Ne yapmalıyım? Aynı anda TYT Türkçe kampı da yapıyorum. Hoca (Rüştü hoca) konu namına hiçbir şey anlatmıyor. Soruları da gayet basit çözüyorum ama saçma sapan yanlışlar çıkıyor. Hayır bakıyorum benim cevabım daha mantıklı geliyor.
Hedefim ilk yılda devlet üniversitesi hukuk kazanmak. Ders çalışabilmek için saat 4.30'da kalkıyorum ve sonuç bu. Aşırı derecede zaman kaybı yaşadığım için sinirleniyorum.
Ne önerirsiniz? Vaktim var mı? Hedefim yazın TYT Türkçe ve matematiği bitirip rahat etmekti ama zaman kaybetmekten başka bir şey yapamadım. Başka hocalara geçeyim mi? Mert hoca vesaire. Geçersem kaldığım yerden mi devam edeyim yoksa baştan mı başlayayım? En son yaptığım denemede köklü sayılara kadar vardı konular ve 30 soruyu 60 dk da çözdüm. 17 doğru 4 yanlışım var.
Son düzenleyen: Moderatör: