Tamam sakin, şimdi notumu düzeltti 42 almışım yanlış girmiş stonks.
Öneriler için teşekkürler.
Olasılık sorularından almisimdir puanı büyük ihtimal.
((Baktım herkes dalga geçiyor bende kendimle toplama çıkarma yaptım diye dalga geçtim aklıma bir tek bu geldi diğer işlemler yanlış ise diye ))
Matematikten 02 almışım, işlemden puan vermemiş. Ben babamla 70 alacağım diye konuşuyordum ben de şaşırdım, babam uyanınca ne yapacağım? Telefonundan mesajı sildim, uyanmasını bekliyorum. Ne yapacağım taktik verin.
Matematikten 02 almışım, işlemden puan vermemiş. Ben babamla 70 alacağım diye konuşuyordum ben de şaşırdım, babam uyanınca ne yapacağım? Telefonundan mesajı sildim, uyanmasını bekliyorum. Ne yapacağım taktik verin.
Kardeşim sen yine iyi mişsin ben 2 yıl önce girdiğim sınavda 02 almıştım e okula 1 girmişti 1 puanı nereden kırdım diyorum cevap yok
Ulan zaten 2 almışım 1 puan niye kırıyorsun
Kanka sorun çözüldü 42 almışım toplama çıkarma işin dalgası bir sayı hesaplama ve olasılıkları yaptığımdan dolayı.
İlk başta hoca yanlış girmiş bu arada senin olay daha Epic
Kardeşim sen yine iyi mişsin ben 2 yıl önce girdiğim sınavda 02 almıştım e okula 1 girmişti 1 puanı nereden kırdım diyorum cevap yok.
Ulan zaten 2 almışım 1 puan niye kırıyorsun
Kanka sorun çözüldü 42 almışım toplama çıkarma işin dalgası bir sayı hesaplama ve olasılıkları yaptığımdan dolayı.
İlk başta hoca yanlış girmiş bu arada senin olay daha Epic