Matematikten 02 aldım

Tamam sakin, şimdi notumu düzeltti 42 almışım yanlış girmiş stonks.
Öneriler için teşekkürler.
Olasılık sorularından almisimdir puanı büyük ihtimal.
((Baktım herkes dalga geçiyor bende kendimle toplama çıkarma yaptım diye dalga geçtim aklıma bir tek bu geldi diğer işlemler yanlış ise diye 😎))

Tamam sakin, şimdi notumu düzeltti 42 almışım yanlış girmiş stonks.
Öneriler için teşekkürler.
Olasılık sorularından almisimdir puanı büyük ihtimal.
Anlık kalp krizi diyebilir miyiz ? Sınavların da böyle olması biraz kötü oldu. Hoca yanlış kontrol etse kontrol da edemiyon.

Matematikten 02 almışım, işlemden puan vermemiş. Ben babamla 70 alacağım diye konuşuyordum ben de şaşırdım, babam uyanınca ne yapacağım? Telefonundan mesajı sildim, uyanmasını bekliyorum. Ne yapacağım taktik verin.

Kardeşim ben de hayattan bıktım yazılıya girmekten son dakika vazgeciyordum. Millet kolumdan tuttu sinava soktu beni. 0 al ister 100 al kafana takma.
Matematikten 02 almışım, işlemden puan vermemiş. Ben babamla 70 alacağım diye konuşuyordum ben de şaşırdım, babam uyanınca ne yapacağım? Telefonundan mesajı sildim, uyanmasını bekliyorum. Ne yapacağım taktik verin.

2 gun önce oldu bu olay, hayat üzülmek için çok kısa degmez.

Kardeşim sen yine iyi mişsin ben 2 yıl önce girdiğim sınavda 02 almıştım e okula 1 girmişti 1 puanı nereden kırdım diyorum cevap yok
Ulan zaten 2 almışım 1 puan niye kırıyorsun 😂😂

Kanka sorun çözüldü 42 almışım toplama çıkarma işin dalgası bir sayı hesaplama ve olasılıkları yaptığımdan dolayı.
İlk başta hoca yanlış girmiş bu arada senin olay daha Epic 😁

Kardeşim sen yine iyi mişsin ben 2 yıl önce girdiğim sınavda 02 almıştım e okula 1 girmişti 1 puanı nereden kırdım diyorum cevap yok.
Ulan zaten 2 almışım 1 puan niye kırıyorsun 😂😂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı