Matematikten 10 almışım

• Konuyu başlatan RamooY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 106
  • Görüntüleme 15.452
Gene iyi almışsın, 05 alan var.

Bizim sınıfta 02 alan var en düşük ben aldım sanıyordum.
Ben de 74 almışım ortalamayı 3.5 puan düşürdü insafsız.

Bende bunu anlamadım benim ortalamayı 2,5 puan düşürdü 10 girilmesine rağmen daha fazla düşürür diye tahmin ediyordum.
Arkadaşlar klasik sordu diye nasıl 0,10 alabiliyorsunuz? Bizimki de klasik, 100 verdi hoca bana. Ne guzel islemlerden vs. puan veriyor daha ne istiyorsunuz ki?

Önceki sayfalarda söyledim hocam soru yanlışsa direk sıfır vermiş işleme vs. puan vermemiş.

Tamam sınavım pek iç açıcı değildi ama bu kadar olmaz yani. 10 nedir biri açıklayabilir mi? Eğer yanlışlık olmadıysa şu an lise hayatımın en düşük notunu matematikten aldım. 50 60 falan bekliyordum. 10 almışım, inanılır gibi değil arkadaşlar. Ne yapacağım ben? Babamın falan haberi yok ama olacak.

Eki Görüntüle 921759
Dostum 4 ay vaktin vardı. Ne yaptın? Sadece sınav olmasın diye tweet mi attın? Bizim sana söyleyebileceğim tek şey ders çalışma konusunda sana öneri vermek. Sen çalışmasan bizim söylediklerimiz boş.

Dostum 4 ay vaktin vardı. Ne yaptın? Sadece sınav olmasın diye tweet mi attın? Bizim sana söyleyebileceğim tek şey ders çalışma konusunda sana öneri vermek. Sen çalışmasan bizim söylediklerimiz boş.
Dediğin doğru ama sıf bu arkadaşımız almamış ki? Çalışanlarda alıyor bu notları çünkü uzaktan eğitim denilen dandik sistemde hiç bir şekilde bir şey aklımızda kalmıyor. Tekrar edemiyoruz çünkü uzaktan eğitimde öğrenemiyoruz. 30 DK ders yarısı ders açmasını bekle yarısı selamlaşma, mikrofon sorunları, internet problemleri. Bir de giremeyenler var. Bizim okul sağ olsun inisiyatif gösterdiler ve tüm okulun sözlülerine 100 girdiler, ama maalesef herkesin okulu aynı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı