Ben şu an fizikten 63 aldım hocaya resmi bir yazı ve tatlı dil karışımı bir şey döktüm memnuniyetle inceleyeceğini söyledi hocana çok tatlı bir dille yaz seni kıramaz.
Arkadaşlar 1 saatlik yazım yanlışından ban yemiştim. Yarın dersimiz var ve büyük ihtimalle kağıtları dağıtır bakmamız için bir yanlışlık olduysa düzelir. 40 50 alsam anlarım ama 10 cidden çok düşük en basitinden 1 yani şu teselli etti ortalamam 2 puanla 88'e düşmüş yine düşündüğümden az.
Eğer çalışmadıysanız normal, durumu kabullenin ve önünüze bakın. Matematikten proje alabilirsiniz mesela. Ya da eğer sınıfın geneli kötüyse ve şanslıysanız hocanız bir telafi sınavı yapabilir.
Çalıştım ama yetersiz çalıştım hocam. Projeyi ilk dönem seçmiştik edebiyattan almıştım keşke matematikten alsaymışım. Yıl sonunda istediğin derslerden bir tanesinin telafi sınavları yapılıyor ama bu sene olur mu ya da nasıl olur bilemiyorum. Olursa bu sınav için tekrar girerim.
Aga şu şekilde düşün ben kimyadan tam 0 alacağım. Büyük ihtimalle sıramda kağıt varmış haberim yoktu, sınıftaki hocada hiç dinlemeden benim kağıdı kopya diye aldı. Kimya hocasının insafına kaldım yani e okula k girerse benim hoca bir de disiplin kurulu ile uğraşma ve ailenin haberi olma olasılığı var.