Matematikten 30 aldım

Sherit

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, ben 10.sınıfa giden normalde akademik olarak iyi biriyim. Sınıfta matematik işlenirken 3 kişiyle işleniyor biride benim. Matematiği seven biriyim normalde rahat olurum sabah kalkar derslere bakar 85 90 civarı notlar alırım. Dün dedim çalışayım iyi bir not alayım. İki saat çok iyi sıkı her zaman yaptığım gibi çalıştım videolar izledim. Bugün geldi sınav kağıdı önüme bana bir şey oldu, elim ayağım titremeye başladı. Soruları yapamadıkça daraldım bir an bayılacak gibi oldum. Daha önce böyle bir şey hiç yaşamadım. Sınavda büyük ihtimal 30 civarı bir şey aldım. Moralim yerle bir oldu bir de hocanın bize çözdürdüğüne göre bayağı zordu sorular. Gözlerim doldu resmen. Buraya da içimi dökmek istedim beraber konuşabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:

O kadar üzülmenize gerek yok, olabilir arada sırada böyle şeyler.

Hocam çok takmayın kafanıza oluyor arada böyle şeyler. Zaten önceki notlarınız iyi sanırım çok sıkıntı olmaz gibime geliyor.

Bende yaşadım aynısını normalde derse katılan 3-4 kişiden biriyim fakat hoca bugün beni yanına çağırdı ve yaptığım bütün soruları kazanım olarak karıştırdığımı söyledi ve 10 almışım. Gerçekten anlamıyorum söz verdim ve bir sonra kinden yüksek alacağım dedim normalde geçen sınav 90 alan ben bu sınav 10 almışım şaka gibi.

Herkesin başına gelmiştir üzülecek bir şey yok. Mesela geçen dönem geçmeyi garanti gördüğüm dersin sınavına çalışırken uyuyakalmıştım sınava girememiştim, sonra sınavlar açıklanmıştı bir baktık 160 kişilik sınavda kimse geçememiş.

Dosya Ekleri

• 39D02FEB-A313-4002-BFDE-5223D6DE8319.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 83

Kardeşim bugün açıklandı sınıfta en yüksek 2.not 30 10 sınıfım polinomlar ile alakalı en az 14-15 kişi 02 aldı bende bunlara dahilim aileme nasıl açıklama yapacağım diye düşünüyorum kara benlik bir sıkıntı yok ama aileler sıkıntı sakinde kal bu saatten sonra bir şey gelemeyecek.

Son düzenleme:
Hayatta ölüm ve sağlık hariç her şeyin bir çaresi var hocam kendini üzme, üzülünce not değişmeyecek. Zaten diğer notların iyiymiş hocan performansını yüksek girer. Ayrıca daha 2. yazılı sınavları var biraz daha çalışır matematik notunu yükseltirsin. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz 20 alıyoruz 30 alıyoruz fakat zamanla unutuluyor diğer sınavlarında düzeltiyorsun.

Çok da kafanıza takmanıza gerek yok bende zamanında 32 almıştım. Olur öyle şeyler her sınavdan yüksek not almak diye bir şey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…