Matematikten 30 aldım

Merhaba, ben 10.sınıfa giden normalde akademik olarak iyi biriyim. Sınıfta matematik işlenirken 3 kişiyle işleniyor biride benim. Matematiği seven biriyim normalde rahat olurum sabah kalkar derslere bakar 85 90 civarı notlar alırım. Dün dedim çalışayım iyi bir not alayım. İki saat çok iyi sıkı her zaman yaptığım gibi çalıştım videolar izledim. Bugün geldi sınav kağıdı önüme bana bir şey oldu, elim ayağım titremeye başladı. Soruları yapamadıkça daraldım bir an bayılacak gibi oldum. Daha önce böyle bir şey hiç yaşamadım. Sınavda büyük ihtimal 30 civarı bir şey aldım. Moralim yerle bir oldu bir de hocanın bize çözdürdüğüne göre bayağı zordu sorular. Gözlerim doldu resmen. Buraya da içimi dökmek istedim beraber konuşabiliriz.

Bende 20 bekliyorum kimyadan 24 dinden 26 Almanca'dan 0 ingilizceden 33 aldım notlarım yerlerde 2. sınavlar düzelteceğim.

Hayatta ölüm ve sağlık hariç her şeyin bir çaresi var hocam kendini üzme, üzülünce not değişmeyecek. Zaten diğer notların iyiymiş hocan performansını yüksek girer. Ayrıca daha 2. yazılı sınavları var biraz daha çalışır matematik notunu yükseltirsin. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz 20 alıyoruz 30 alıyoruz fakat zamanla unutuluyor diğer sınavlarında düzeltiyorsun.

Hepinize teşekkürler içime bir su serpildi. Bir de şu ana kadar iyi notlarım oldu geçen dönem takdir alınca ailem ilk defa ayıptır söylemesi pahalı elma marka bir telefon aldı. Bu dönemde benim üzerime beklenti kurdular böyle olunca benim de biraz elim ayağıma dolandı.

Hepinize teşekkürler içime bir su serpildi. Bir de şu ana kadar iyi notlarım oldu geçen dönem takdir alınca ailem ilk defa ayıptır söylemesi pahalı elma marka bir telefon aldı. Bu dönemde benim üzerime beklenti kurdular böyle olunca benim de biraz elim ayağıma dolandı.
Normaldir hocam ama yinede suçluluk duygusu hissetmene gerçekten gerek yok. Hem notlar tek matematikten de oluşmuyor diğer notlarını yüksek tutarsın en kötü. Canından değerli hiçbir şey yok bu hayatta, üzme kendini.

Kardeşim geçmiş olsun, takılma olur böyle şeyler. Bundan 12 sene önce senin bahsettiğin gibi bir öğrenciydim. 9. sınıfta geometri sınavından -ilk sınav- 8 almıştım. Yazıyla sekiz, sayıyla 8. Hayatın içinde olan şeyler bunlar. Daha iyisini elbette yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı