Matematikten 30 aldım

Bende 20 bekliyorum kimyadan 24 dinden 26 Almanca'dan 0 ingilizceden 33 aldım notlarım yerlerde 2. sınavlar düzelteceğim.

Hepinize teşekkürler içime bir su serpildi. Bir de şu ana kadar iyi notlarım oldu geçen dönem takdir alınca ailem ilk defa ayıptır söylemesi pahalı elma marka bir telefon aldı. Bu dönemde benim üzerime beklenti kurdular böyle olunca benim de biraz elim ayağıma dolandı.

Normaldir hocam ama yinede suçluluk duygusu hissetmene gerçekten gerek yok. Hem notlar tek matematikten de oluşmuyor diğer notlarını yüksek tutarsın en kötü. Canından değerli hiçbir şey yok bu hayatta, üzme kendini.

YKS sonucu gelip OBP puanınıza göre kaç bin geri atıldığınızı görünce bu mesaj aklınıza gelsin.

Ülkede eğitim sistemi diye bir şey olduğunu düşünmeniz üzücü. Para verip iinsanlar zaten OBP'de sizin önünüze geçiyor yazık.

0 almışlığım var. Çok takma. Çalışırsan halledersin.

Kardeşim geçmiş olsun, takılma olur böyle şeyler. Bundan 12 sene önce senin bahsettiğin gibi bir öğrenciydim. 9. sınıfta geometri sınavından -ilk sınav- 8 almıştım. Yazıyla sekiz, sayıyla 8. Hayatın içinde olan şeyler bunlar. Daha iyisini elbette yapabilirsin.

Çok takma kafaya önünde daha çok yazılı olcak onları olabildiğince yüksek tutmaya bak OBP çok etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…