Matematikten 5 aldım

dmrn37

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?

9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Muhtemelen biraz üzülürler, üzüldükleri için kızabilirler ama dürüst olun yeter. Anlayışla karşılarlar.

Konu ile alakasız ama son sınavı MEB yapmadığı için mi böyle oldu? 9'ların MEB sınavı ilkokul seviyesiydi de çünkü...

Henüz kalmış değilsin. Sözlü notları var ve sözlü notlarına 65-65 girilirse geçersin matematikten.

Kimseyi geçirmeyeceğim dedi hocam çoğu kişi kalıyor matematikte.

Yani... Bizden ne istiyorsun?

Aileme nasıl açıklayacağım vb. taktikler söyleyebilirsiniz hocam illaki yaşayan vardır diye geldim.

Bu yeni eğitim bakanı her şeyi bozdu. %70 sınıfta kalacak 9. sınıfların, LGS'den sonra okullara öğrenci nasıl yerleşecek? Ben şahsen kontenjan kalacağını düşünmüyorum.

Yok hocam sınıfta kalmıyorum matematikten kalıyorum sadece ortalamam 76.

Konu ile alakasız ama son sınavı MEB yapmadığı için mi böyle oldu? 9'ların MEB sınavı ilkokul seviyesiydi de çünkü...

Hocam MEB'in yapmadığı ilk sınavdan 81 almıştım MEB'in yaptığı 2 sınavdada 70 aldım. Matematikle bir problemim yok yani. 2. dönem pek derslere önem vermedim bütün matematik derslerinde falan uyudum sonuç bu.

Muhtemelen biraz üzülürler, üzüldükleri için kızabilirler ama dürüst olun yeter. Anlayışla karşılarlar.

Pek sanmıyorum hocam yoğun bir ders kampı beni bekliyor olabilir yaz tatilinde.

Aileme nasıl açıklayacağım vb. taktikler söyleyebilirsiniz hocam illaki yaşayan vardır diye geldim.
Bunun nasıl bir taktiği olabilir, sana ne söyleyebilirim? Aileni tanımıyorum, ne söylesem boş.
Sen daha çok kendini yalnız hissettiğin için buradasın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…