9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Bu yeni eğitim bakanı her şeyi bozdu. %70 sınıfta kalacak 9. sınıfların, LGS'den sonra okullara öğrenci nasıl yerleşecek? Ben şahsen kontenjan kalacağını düşünmüyorum.
9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Bu yeni eğitim bakanı her şeyi bozdu. %70 sınıfta kalacak 9. sınıfların, LGS'den sonra okullara öğrenci nasıl yerleşecek? Ben şahsen kontenjan kalacağını düşünmüyorum.
Hocam MEB'in yapmadığı ilk sınavdan 81 almıştım MEB'in yaptığı 2 sınavdada 70 aldım. Matematikle bir problemim yok yani. 2. dönem pek derslere önem vermedim bütün matematik derslerinde falan uyudum sonuç bu.
Bunun nasıl bir taktiği olabilir, sana ne söyleyebilirim? Aileni tanımıyorum, ne söylesem boş.
Sen daha çok kendini yalnız hissettiğin için buradasın bence.