Yani... Bizden ne istiyorsun?Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Derslerine çalışacaksın yapacak bir şey yok.9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Muhtemelen biraz üzülürler, üzüldükleri için kızabilirler ama dürüst olun yeter. Anlayışla karşılarlar.9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Konu ile alakasız ama son sınavı MEB yapmadığı için mi böyle oldu? 9'ların MEB sınavı ilkokul seviyesiydi de çünkü...9. sınıftayım matematikten 5 aldım. Önceki sınavım da 70'ti yani kalıyorum. Matematikten kalmam geçmem sıkıntı değil. Ailemin tepkisi ne olur, ne yapmalıyım?
Henüz kalmış değilsin. Sözlü notları var ve sözlü notlarına 65-65 girilirse geçersin matematikten.
Yani... Bizden ne istiyorsun?
Bu yeni eğitim bakanı her şeyi bozdu. %70 sınıfta kalacak 9. sınıfların, LGS'den sonra okullara öğrenci nasıl yerleşecek? Ben şahsen kontenjan kalacağını düşünmüyorum.
Konu ile alakasız ama son sınavı MEB yapmadığı için mi böyle oldu? 9'ların MEB sınavı ilkokul seviyesiydi de çünkü...
Muhtemelen biraz üzülürler, üzüldükleri için kızabilirler ama dürüst olun yeter. Anlayışla karşılarlar.
Bunun nasıl bir taktiği olabilir, sana ne söyleyebilirim? Aileni tanımıyorum, ne söylesem boş.Aileme nasıl açıklayacağım vb. taktikler söyleyebilirsiniz hocam illaki yaşayan vardır diye geldim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.