Matematikten 6 almak

Şimdi puanını 38 oluyor hoca en zor ihtimal 95 95 100 girse 7 8 puan artıyor benim öyle arttı proje de varsa geçersiniz.

Proje isteyin vermezse sözlü için ne yapabileceginizi sorun. Oda olmazsa geçmiş olsun. Bende 22 aldım ve dersten geçirmedi.

Sana da geçmiş olsun vermiyor proje.

9.sınıf değilseniz takmayın bir şey olmaz. Ama hedefiniz varsa OBP için sınavlara çalışın.

İlk dönem matematik ortalaman nedir? Sadece bir sınav düşük diye kaygılanmaya ne gerek var?
9.sinif olmam ne kadar kötü

Şimdi puanını 38 oluyor hoca en zor ihtimal 95 95 100 girse 7 8 puan artıyor benim öyle arttı proje de varsa geçersiniz.
Proje yok sözlü 50 başkan

Sana da geçmiş olsun vermiyor proje.

9.sinif olmam ne kadar kötü

Proje yok sözlü 50 başkan

Yani eksik bilgi veriyorsunuz biraz detaylandırın. 1.donem ve ders ortalamaların neler? Kaç dersten kalıyorsun?
Sadece matematikten kalıyorsan bir şey olmaz

9. sınıf isen kalma şansın bile yok seve seve geçirirler sadece göz korkutmaya çalışıyorlar.

En kötü kurul kararıyla geçersiniz. Diğer dersleriniz iyiyise.

Ortaokul için o şök(şube öğretmenler kurulu).
Lisede her hoca isteğine göre not verir ortalaman yetıyorsa derslerden kalmadıysan geçersin. Yoksa ortalaman 50 altıysa-devamsızlık 30 üstü ise-4 dersten kaldıysan falan kaldın demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…