İlk sınav 70 aldım ikinci sınav çerez diye girdik 6 almışım. Hoca da imkanı yok geçirmez. Ne yapabilirim?
İlk sınavınız yine güzel hoca geçirir sözlü notlarıyla.
İlk sınav 70 aldım ikinci sınav çerez diye girdik 6 almışım. Hoca da imkanı yok geçirmez. Ne yapabilirim?
Proje isteyin vermezse sözlü için ne yapabileceginizi sorun. Oda olmazsa geçmiş olsun. Bende 22 aldım ve dersten geçirmedi.
9.sinif olmam ne kadar kötü9.sınıf değilseniz takmayın bir şey olmaz. Ama hedefiniz varsa OBP için sınavlara çalışın.
İlk dönem matematik ortalaman nedir? Sadece bir sınav düşük diye kaygılanmaya ne gerek var?
Proje yok sözlü 50 başkanŞimdi puanını 38 oluyor hoca en zor ihtimal 95 95 100 girse 7 8 puan artıyor benim öyle arttı proje de varsa geçersiniz.
Şimdi puanını 38 oluyor hoca en zor ihtimal 95 95 100 girse 7 8 puan artıyor benim öyle arttı proje de varsa geçersiniz.
62,62 sözlü girse geçersin. Hocalarla hiç mi aran yok. Daha 9.sınıfsınız göz yumar bence.Sana da geçmiş olsun vermiyor proje.
9.sinif olmam ne kadar kötü
Proje yok sözlü 50 başkan
Sana da geçmiş olsun vermiyor proje.
9.sinif olmam ne kadar kötü.
Proje yok sözlü 50 başkan.
Sana da geçmiş olsun vermiyor proje.
9.sinif olmam ne kadar kötü
Proje yok sözlü 50 başkan
İlk dönem matematik ortalaması kaç?
Cidden öyleyse ki umarım öyle değildir kalabilirim9. sınıf isen kalma şansın bile yok seve seve geçirirler sadece göz korkutmaya çalışıyorlar.
En kötü kurul kararıyla geçersiniz. Diğer dersleriniz iyiyise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.