MatePad 11.5s papermate vs MatePad 12X papermate

@ataduyar @Taric bin Zilean @Smmmhunter konuyu hortlatıyorum. Tablet alacağım 11.5s PaperMatte ve 12X arası kaldım aradaki fark 6k. Sadece ders ve film izlemek için falan kullanacağım sizce 11.5s götürür mü yoksa 12X e zorlamalı mıyım?
hocam selam daha yeni gördüm yanıtınızı hayli hayli götürür. ki hatta ben sözde ders için aldım düşüncesindeydim sürekli dizi izlemekle meşgulüm. derslere de bakmıyor değilim ama vaktimin çoğu dizi izlemekle geçiyor. bende 11.5s aldım işimi çok rahatlıkla görüyor

hocam selam daha yeni gördüm yanıtınızı hayli hayli götürür. ki hatta ben sözde ders için aldım düşüncesindeydim sürekli dizi izlemekle meşgulüm. derslere de bakmıyor değilim ama vaktimin çoğu dizi izlemekle geçiyor. bende 11.5s aldım işimi çok rahatlıkla görüyor
hocamlar selamlar, peki google servislerini nasıl hallettiniz. matepad 12x düşünüyorum ben de.

Hocamlar selamlar, peki Google servislerini nasıl hallettiniz. MatePad 12X düşünüyorum ben de.

Hocam selamlar. Yeni gördüm. Extra olarak herhangi bir şey yapmadım. GBox uygulaması zaten yüklü bir şekilde geliyor. Giriş yapıp kullanmaya başlıyorsunuz otomatikman. Bana sorarsanız 12X alacağınıza 11.5s alabilirsiniz. Arasında pek bir fark yok bence. Ama tercih yine sizin. Bende alırken 11.5s ve 12X arasında kaldım. Zaten ders çalışacağım. Ara sıra film izleyip müzik dinleyeceğim bazen oyun oynayacağım diye gidip 11.5s aldım. Günlük kullanımım bile 2 saati geçmiyordur. Başka soruların olursa yardımcı olurum.

Sizce hangisi daha iyi? Dezavantajları ve avantajları var ikisinin de. Sizce hangisi alınmalı?

11.5s 8gb ram 256 hdd + klavye + kalem = 18 bin TL.
12X 12 gb ram 256 hdd + klavye + kalem + mouse = 21.800 TL.

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim. (mouse lansman kodu ile ücretsiz geliyor o haldeki fiyatı bu)
hangisini aldınız hocam ?

11.5 s i aldım hocam.

Hocam ben sadece not alma YouTube video izleme için kullanacağım sık şekilde ( inanılmaz sık ) videoyu duraklatma şeklinde salınır mı bu konuda bana sıkıntı yaşatır mı HarmonyOS?
Ayrıca ekranı ne kadar etkili bu PaperMatte özelliği gözleri daha az yoruyor diye söylüyorlar.
Üçüncü olarak ekranında tüv sertifikaları mevcut, daha önce PWM dimming hassasiyeti yaşadıysanız ekranı diğer cihazlara göre daha iyi geliyor mu?

Hocam ben sadece not alma YouTube video izleme için kullanacağım sık şekilde ( inanılmaz sık ) videoyu duraklatma şeklinde salınır mı bu konuda bana sıkıntı yaşatır mı HarmonyOS?
Ayrıca ekranı ne kadar etkili bu PaperMatte özelliği gözleri daha az yoruyor diye söylüyorlar.
Üçüncü olarak ekranında tüv sertifikaları mevcut, daha önce PWM dimming hassasiyeti yaşadıysanız ekranı diğer cihazlara göre daha iyi geliyor mu?

Ekranı gayet iyi ve cidden daha rahat hissettiriyor. Uygulama yükleme ksmında GBox ile bütün sıkıntıyı çözersiniz. Ancak YouTube kısmını anlamadım daha net açıklarsanız yardımcı olmak isterim

Ekranı gayet iyi ve cidden daha rahat hissettiriyor. Uygulama yükleme ksmında GBox ile bütün sıkıntıyı çözersiniz. Ancak YouTube kısmını anlamadım daha net açıklarsanız yardımcı olmak isterim
Youtube'da ders videoları izliyorum. Genellikle videoda denilenler kağıda geçirdiğim için sürekli videoyu durdur-başlat şeklinde kullanarak izlemiş oluyorum ve bunu hızlı şekilde yapıyorum. Böyle bir kullanışta YouTube donma çökme yapar mı ? Ayrıca Youtube indirilen videolar da sıkıntı yaşatır mı cihaz ?

YouTube'da ders videoları izliyorum. Genellikle videoda denilenler kağıda geçirdiğim için sürekli videoyu durdur-başlat şeklinde kullanarak izlemiş oluyorum ve bunu hızlı şekilde yapıyorum. Böyle bir kullanışta YouTube donma çökme yapar mı? Ayrıca YouTube indirilen videolar da sıkıntı yaşatır mı cihaz?

Cihazın performansı gayet iyi böyle bir sıkıntı çekeceğinizi düşünmüyorum. Bunun yanında indirilenlerde de sorun çekmezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı